Kouzelník Žito a sportovní události zaujali v listopadu uživatele nejvíce

5. prosince 2012

Vystoupení Daniela Landy na vyhlašování Českého slavíka Mattoni 2012 se stalo nejvýraznějším skokanem českého internetu měsíce listopadu. Vypovídá o tom Seznam skokanů českého internetu, kde spolu s ním dominovalo i finále Davis Cupu.

Předávání cen soutěže Český slavík Mattoni bylo letos speciální hned v několika směrech. První cenu v kategorii Zpěvák roku totiž po dlouhé době nevyhrál Karel Gott. Snad i proto se v kategorii „Zábavní akce“ umístila tato událost na prvním místě. I přes sesazení božského Karla z trůnu se ale odehrálo během předávacího večera něco, co v médiích a u uživatelů Seznam.cz rezonovala mnohem více. V kategorii „Události, kauzy“ a „Osobnost“ se na prvním místě umístil Daniel Landa, a to především kvůli svému projevu, v němž se označil za kouzelníka Žita. V kategorii „Osobnost“ navíc poskočil i Karel Janeček, kterého kouzelník Žito ve svém projevu označil za „Krále králů“.

Populární hudba ale nebyla tím jediným, co hýbalo českým internetem. V Seznamu skokanů českého internetu, kteří ukazují, které dotazy vykázaly nejvyšší změnu v hledanosti oproti předchozím měsícům, se umístilo hned i několik sportovních událostí. Na třetí místo v sekci „Zábavní, kulturní, sportovní a společenské akce“ se dostalo finále Davis Cupu, kde se našim tenistům podařilo po dlouhých 32 letech opět zvítězit. Jelikož byl ale listopad měsícem významných sportovních událostí, na dalších místech skokanů se objevil i Fed Cup a Velká kunratická. Uživatelé Seznam.cz ale především v listopadu okouzlil box. Překvapivě se totiž na 2. příčce v kategorii „Zábavní, kulturní, sportovní a společenské akce“ objevil dotaz „Kličko vs. Wach“.

Novinky.cz
Vítězi Českého slavíka Mattoni se v České republice stávali dlouhé roky stále ti samí zpěváci – Lucie Bílá a Karel Gott. Letos ale došlo k velikému překvapení, když druhého jmenovaného sesunul z trůnu Tomáš Klus. Článek o tomto překvapení zajímal čtenáře Novinky.cz nejvíce. Mezi videy nejvíce uspěla scénka se skrytou kamerou, kde malá holčička strašila lidi v zaseknutém výtahu.

Sport.cz
Český tým po 32 letech vyhrál v tenisové soutěži národních týmů – Davis Cupu. Čtenáři Sport.cz to velmi vášnivě sledovali, a proto se nejčtenějším článkem stal ten, který pojednává o rozhodujícím zápase Radka Štěpánka s Nicolásem Almagrem. Tenis ale čtenáře Sport.cz zajímal v listopadu ale i mimo týmové soutěže, jelikož se objevuje i na nejsledovanějším videu. Tím je úžasný vítězný míček tenisové legendy Rogera Federera na Turnaji mistrů v Londýně.

Super.cz
Ženská krása vládne světem. Lidé se stále přou, zdali jsou hezčí blondýny či brunety, tlusté či hubené. Řeší to i čtenáři Super.cz, a proto se nejčtenějšími články staly ty, které řeší váhu Patricie Solaříkové a poprsí Agáty Hanychové. Mezi videa se opět do čela probojoval nezmar českého šoubyznysu, Iveta Bartošová.

Stream.cz
V žádném velkofilmu by neměla chybět akce, tajemství a erotická scéna. Kde se ale objevila první erotická scéna bez příkras? Odpověď na to najdete v pořadu Filmové maličkosti, který se stal nejsledovanějším na internetové televizi Stream.cz. Erotika ale obsadila i druhé místo, kde najdete díl pořadu Fenomén věnovaný hodinovým hotelům. Úspěšný byl i jeden z novějších pořadů Peklo na talíři, konkrétně díl, kde se rozebírala kvalita energetických nápojů.

Marek DobrýMartin PeckaMichal SedláčekJakub Šumanský
Marek, Martin, Michal a Jakub

Sdílet na sítích