Lidé.cz Movember Gala Party byla sladkou tečkou za letošním Movemberem

10. prosince 2012

Poslední „movemberový“ pátek patřil velkolepé party, která proběhla v pražském SaSaZu u příležitosti ukončení charitativní akce Movember. Tento sváteční večer plný MO bratrů a MO sester uspořádal, stejně jako v minulém roce, server Lidé.cz.

Gala Party nebyla pouze o zábavě, výtěžek ze vstupného byl použit na konto Movember a díky všem, kteří dorazili, se podařilo vybrat 100 000 Kč na podporu boje proti rakovině prostaty.

Seznam.cz se do tohoto charitativního projektu zapojil letos již potřetí. Celková podpora české internetové jedničky letos dosáhla 3 210 740,10 Kč. Seznam.cz pomohl Movemberu nejen s mediální podporou, ale zapojil přímo i své kníry. Zapojilo se více jak 40 seznamáckých MO bratrů, kteří si knírem změnili tvář a společně vybrali dalších 40 000 Kč.

Lidé.cz Movember Gala Party navštívilo více 1800 lidí. Zahrála na ní živě hvězdná Jazzanova, která je nejvýraznějším představitelem nu-jazzové scény současnosti, a z Anglie dorazila i kapela The Qemists kombinující rock s drum&bassovým rytmem.  Třešničkou na kníru bylo živé představení Cirku La Putyka, které bouralo hranice akrobacie, moderního tance, loutkového divadla a sportu ve speciálním představení nachystaném pouze pro tuto akci.

Děkujeme všem, kteří se s námi do kampaně zapojili!


Pavel

Sdílet na sítích