Nové parametry hledání

4. dubna 2013

Abychom vám usnadnili hledání bytu podle vašich představ, přidali jsme mezi možnosti filtrování inzerátů nově také Výtah a Bezbariérový přístup. Ať už máte specifické potřeby nebo vyžadujete vyšší komfort, snadno si teď vyberete z nemovitostí, které splňují náročnější požadavky na bydlení. 

Potřebujete se přestěhovat a nevíte, jestli to bude na dlouho? Nyní můžete u pronájmů omezit hledání prostřednictvím filtru Zařízeno jen na byty nebo domy, které jsou vybavené nábytkem a příslušenstvím, a to buď plně nebo alespoň částečně. Ušetříte si tak starosti se sháněním stěhovací služby nebo nových skříní.  
Hledáte pozemek na bydlení, chcete si koupit les nebo třeba dočasně potřebujete skladové prostory či kanceláře pro rozšíření své firmy? Jednoduše si nyní porovnejte pozemky nebo komerční nemovitosti podle ceny za m². Stačí zadat při hledání pronájmu nebo prodeje nemovitosti rozmezí ceny a zaškrtnout volbu za m². Ve výpise inzerátů se pak zobrazí místo celkové ceny nově cena za m² v Kč. Pokud majitel nebo makléř zadal cenu v Eurech, ta se pak přepočítá podle aktuálního kurzu ČNB a cena celková a za m² se zobrazí v detailu inzerátu v Kč a EUR. 
Sdílet na sítích