Vychutnejte si akustický koncert skupiny Tata Bojs na Seznam.cz

24. dubna 2013

V pátek 26. dubna vystoupí v pražském Divadle v Celetné skupina Tata Bojs se svým tradičním akustickým koncertem. Pro ty, co se do sálu nevejdou, přichystala společnost Seznam.cz překvapení.

Dalších 25 000 fanoušků této české skupiny se může těšit od 20.00 na zprostředkování této hudební události přímo z domovské stránky Seznam.cz. Koncert bude celkově snímat 6 kamer, čímž by uživatelům, kteří koncert budou sledovat doma, neměl uniknout jediný moment. Skupina Tata Bojs si navíc připravila i zajímavého hosta představeného pomocí video-pozvánky na Stream.cz. Tím je český herec a moderátor Tomáš Hanák, který na akci také vystoupí. Výtěžek ze vstupného poputuje na podporu organizace Rozmarýna, která pomáhá mladým lidem bez rodinného zázemí postavit se na vlastní nohy.

Pro ty, kteří chtějí vědět, nejen jakou hudbu Tata Bojs hrají, ale nakouknout i trochu pod pokličku jejich vkusu, si mohou na internetové hudební televizi Mixér.cz „naladit“ jejich bonusový kanál. Do něj členové kapely namíchali speciální set umělců, které mají rádi.


Ladislav

Sdílet na sítích