Seznam.cz mediálně podpoří turné skupiny Lucie

25. září 2013

Na konci roku 2012 oznámila kapela Lucie po desetileté pauze svůj návrat na pódia. Turné, které plánuje na rok 2014, mediálně podpoří i společnost Seznam.cz a uživatelé se mají rozhodně na co těšit.

Mediální spolupráce bude probíhat skrze několik kanálů. Kromě klasické redakční podpory serveru Novinky.cz se fanoušci skupiny mohou připravit i na několikadílný seriál na Stream.cz, který bude dokumentovat dění kolem příprav turné a přiblíží život jednotlivých členů kapely. O tom, jaký hudební vkus mají Robert Kodym, David Koller, Michal Dvořák a P.B.CH., se budou moci přesvědčit skrze internetovou hudební televizi Mixér.cz, kde každý z hudebníků připraví svůj vlastní playlist z muziky, kterou poslouchá. To vše bylo představeno na dnešní tiskové konferenci v hotelu ARIA.

„Těší nás, že vzniklo spojení mezi významnými zástupci českého internetu a české hudební scény. Oprašte tedy alba Lucie a zkontrolujte si svůj přístup na Seznam.cz, kde k této události najdete mnoho zajímavého obsahu,“ řekl Martin Šámal, senior brand manažer společnosti Seznam.cz.  


Pavla
Sdílet na sítích