Změny v Skliku – 3. září 2013

3. září 2013

Pod žhnoucí kapotou Skliku tepe srdce několika desítek lidí, kteří neúnavně buší do klávesnice další a další řádky objektově orientovaného kódu.

Rozhodli jsme se proto pravidelně zviditelňovat větší i menší změny, které několikrát týdně nasazujeme k užívání všem inzerentům. Takový changelog, jak tomu říkají vývojáři. Vítáme vás u druhého dílu – chceme vás informovat, že jsme právě zveřejnili následující změny:

Inzerentské rozhraní

Ukázka úpravy navigace
(Ukázka úpravy navigace, viz bod 2.)

  1. Úprava hlavní navigace ve Spravovaných účtech – pokud se díváte do připojeného účtu, tak se vám v pravém horním rozbalovacím menu zobrazuje nejenom odkaz pro návrat do vlastního účtu, ale také i odkaz na vlastní Spravované účty. Věříme, že pohyb mezi vlastním a cizími účty to podstatně zrychlí. Také odkaz na vlastní Spravované účty se nyní v menu zobrazuje i v případě, že uživatel nemá žádný připojený účet. Tato úprava by měla zjednodušit připojení prvního účtu, kdy chybí záložka Spravované účty v hlavním navigačním menu.

  2. Informační Zprávyminulý týden jsme je předělali do Ajaxu – aktuálně jsme opravili problém s označováním zpráv jako přečtených i drobnosti s jejich načítáním.

Další díl oblíbeného vysílání z vývojové dílny Skliku pro vás uvedeme ještě tento týden.

Za celý tepající tým Skliku sepsal Jirka Chomát.

Sdílet na sítích