Skokany chladného září se staly levné energie a reality show

9. října 2013

Nízké teploty probudily na internetu zvýšený zájem o hledání efektivních cest vytápění. Kromě toho se ale v září naplno rozjelo hned několik talentových a reality show, o které se lidé stále intenzivně zajímají.

Září bylo ve srovnání s předchozími roky nezvykle chladné, a tak se uživatelé internetu ve zvýšené míře zajímali o možnosti, jak levně a efektivně vytápět své byty. V kategorii Komerční firmy proto na čtvrtém místě nalezneme dotaz „E.ON nízký tarif“. Nové tarify ale nejsou jedinou cestou, kterou lidé volí. Zajímají se i o to, jak lze jednotlivými způsoby vytápění ušetřit. Usuzovat o tom můžeme ze Seznamu skokanů českého internetu, kde nalezneme v kategorii „Komerční produkty“ dotaz „infrapanely“ a v kategorii „Praktické“ dotaz „dotace na kotle 2013“.

České televizní obrazovky v září zahltily reality show a pořady hledající talenty. U diváků vzbuzují tyto typy pořadů stále vysoký zájem. V kategorii „TV pořady, filmy, seriály“ se na prvním místě umístil dotaz „Česko Slovensko má talent 2013“, na druhé pozici dotaz „Vyvolení online kamery 2013“ a hned za nimi „Výměna manželek 30. 8. 2013“ a „StarDance 2013“. Lidé ale nehledají na internetu pouze obecné informace o těchto pořadech. Zajímají se rovněž o jejich zákulisí. Důkazem může být zájem o dotaz „homofob“. Tímto označením je totiž nejčastěji pojmenováván jeden z účastníků Vyvolených, Thomas Castello.

Uživatelé internetu v září poměrně překvapivě vyhledávali i novinky ze světa informačních technologií a mobilních telefonů. Právě dotazy tohoto typu najdeme v kategorii „Komerční produkty“. Na prvním místě se umístila nová služba Seznam.cz, Volná místa. Hned za ní se poté umístily novinky společnosti Apple, a to operační systém „iOS 7“ a „iPhone 5C“.

Novinky.cz
Nejčtenějším článkem na serveru Novinky.cz se v září stala zpráva informující o nepříjemnostech při spouštění nového kanálu České televize Déčko. Mezi videy naopak upoutala největší pozornost moderátorka srbské televize RTS, která netušila, že je ve vysílání, a tak začala tančit.

Sport.cz
Českému fotbalu se stále nedaří zlepšit svou pověst a nepomohla tomu ani další korupční aféra, která proběhla médii v září. Čtenáře Sport.cz zaujal článek pojednávající o této skutečnosti v září nejvíce. Nejsledovanějším videem se poté staly záběry parádní finty, kterou předvedl během fotbalového utkání v Brazílii Hyuri Henrique de Oliveira Costa.

Super.cz
Radosti a strasti ve vile vyvolených nenechávají čtenáře Super.cz v klidu. Nejčtenějším článkem měsíce září se stal popis jedné nepříjemnosti, která se stala účastnici Nikol. Video ze stejného pořadu, v němž se účastníci reality show hádají, se stalo v září nejsledovanějším.

Stream.cz
Nejsledovanějším videem na Stream.cz se stal díl Kazmovy One Man Show, do níž si pozval Pavlu Filipovou, autorku videoklipu Párty lajf. Diváky Stream.cz navíc zaujal i pořad Slavné dny, který 28. září pojednával o potopení trajektu Estonia.

Marek DobrýMartin PeckaMichal SedláčekJakub Šumanský
Marek, Martin, Michal a Kuba

Sdílet na sítích