Seznam.cz zazářil v celoevropské soutěži FEIEA Grand Prix 2013

29. listopadu 2013

Projekt interní komunikace Seznam.cz zabodoval v celoevropské soutěži FEIEA Grand Prix 2013 a odnesl si zlatou medaili za kampaň „Komunikace kníratého měsíce“ – interní podporu charitativní sbírky Movember…

…V letošním ročníku obsadily projekty z České republiky celkem čtyři vítězné příčky.

Seznam.cz obsadil zlatou příčku v kategorii Strategie – jednorázové a krátkodobé kampaně s interní kampaní „Měsíc kníraté komunikace“ na podporu charitativní sbírky Movember. Cílem interní kampaně byla spontánní podpora léčby rakoviny prostaty. Díky celé řadě naplánovaných aktivit, do kterých byly vtaženy i pobočky Seznam.cz po celé republice, a spolupráci jednotlivých oddělení napříč firmou, se nakonec podařilo vybrat téměř 200 000 Kč.

„Moc si vážíme toho, že se naše kampaň takto umístila. Kromě obdivuhodné sumy, kterou naši zaměstnanci věnovali na léčbu rakoviny prostaty, si především ceníme obrovské vervy, s jakou se kolegové zapojili do organizace projektu, a velkého altruismu, s jakým se u nás podporují charitativní akce. Celou kampaň jsme si sami vymysleli i realizovali pouze v rámci běžného rozpočtu, proto nás těší, že jsme dokázali takto obstát v tvrdé konkurenci evropských projektů,“ shrnuje vítězství v soutěži Tomáš Novotný, manažer interní komunikace Seznam.cz.

FEIEA Grand Prix je mezinárodní soutěž, jejímž prostřednictvím evropská asociace FEIEA (Federation of European Business Communication Associations)  oceňuje výjimečné projekty v oblasti interní komunikace a souvisejících činností. Porota je složena ze zástupců asociací jednotlivých členských zemí a odborníků na komunikaci z Evropského parlamentu a Evropské komise.

Ukázka z interní kamapaně Seznam.cz Movember 2012


Jakub
Sdílet na sítích