Aplikace Seznam.cz a Stream.cz míří do televizí díky Android smartbox

27. prosince 2013

Společnost EVOLVEO uvedla do prodeje nový Android smartbox, který dokáže proměnit téměř každý televizor v multimediální centrum. Jeho majitelé v něm nově také naleznou aplikace Seznam.cz a Stream.cz.

Díky předinstalované aplikaci Seznam.cz naleznou i majitelé obyčejných „nechytrých“ televizorů přímo ve své televizi přehledný internetový prohlížeč se snadným přístupem na služby Seznam.cz. Mohou si tak snadno přímo na televizní obrazovce přečíst zprávy na Novinky.cz, kouknout na předpověď počasí nebo se podívat na televizní program, co zrovna dávají.

A pokud je aktuální nabídka televizních stanic nenadchne, pomůže druhá aplikace, Stream.cz. Díky ní mají uživatelé ve vteřině přístup k desítkám autorských pořadů, jakými jsou například Peklo na talíři, Dobývání vesmíru, Fenomén a další. Malý přehled toho, co všechno se na Stream.cz letos povedlo, naleznete na našem blogu.

Pohodlné a intuitivní ovládání EVOLVEO Smart TV box Q4 zajistí operační systém Android 4.2 Jelly Bean, který tak do televizí přináší většinu výhod známých převážně z mobilních zařízení. Více informací o výrobku naleznete na stránkách společnosti EVOLVEO.


Alexander

Sdílet na sítích