Nepropásněte ani vteřinu ze světa celebrit s mobilní aplikací Super.cz

17. prosince 2013

Pokud patříte mezi uživatele, kteří rádi sledují svět celebrit, máme pro vás dobrou zprávu. Nejčtenější lifestylový obsahový server Super.cz vydává svoji mobilní aplikaci, se kterou vám už žádná zpráva neunikne…

…Aplikace je dostupná pro platformy iOS a Android.

Mobilní aplikace Super.cz svoji grafikou navazuje na úspěšnou webovou předlohu, kde hlavní roli hrají fotografie. Zachovává totiž princip hlavní zprávy, na kterou je upozorňováno velkou fotografií jako na webové podobě serveru Super.cz. Fotografie hlavního článku provází uživatele v průběhu dne jako pozadí aplikace. Po spuštění mobilní aplikace lidé na pozadí uvidí lehce rozostřený obrázek hlavního článku dne, kterou překrývá upoutávka na nejnovější článek. Je čistě na uživateli, zda si hlavní fotografii odkryje celou a přejde ke čtení článku dne, či se pohybem prstu vybere některou z novějších zpráv.

Články jsou v aplikaci řazeny chronologicky stejně jako na webu. Opět je v nich kladen důraz na obrázky, které lze jednoduše zvětšit. Pokud vás zajímají aktuality ze světa showbyznysu nebo si chcete jen oddechnout a rychle se zabavit ve chvílích, kdy u sebe nemáte počítač, vyzkoušejte novou mobilní aplikaci Super.cz.
Aplikaci můžete stahovat v AppStoru a Google Play.  


Martin
Sdílet na sítích