Mixér.cz v roce 2013: 24 exkluzivních premiér a přes 50 tematických playlistů

24. ledna 2014

Kolik videoklipů přidala do databáze hudební televize Mixér.cz její dramaturgyně Blanka Huňátová? Z jakého státu pochází nejvíce klipů. A kolik písniček si do svých oblíbených přidal nejaktivnější uživatel? To prozradí infografika shrnující rok 2013.

V roce 2013 mohli být uživatelé hudební televize Mixér.cz svědky 24 exkluzivních hudebních premiér a mohli si pustit hudbu z více než 50 tematických playlistů. Ty jsou naplněny buď výběrem oblíbených písniček konkrétního interpreta, nebo vznikají při příležitosti důležité hudební události, jakou může být festival, předávání hudebních cen nebo koncert celosvětově známého zpěváka, zpěvačky či skupiny.

Počet zveřejněných videoklipů v knihovně Mixér.cz dosáhl na konci roku neuvěřitelného čísla 29 124. Nejvíce (10 288) klipů pochází z USA, a pokud byste si je chtěli přehrát všechny, strávili byste u toho tolik času, jako u sledování 514 fotbalových utkání. Na druhém místě s počtem videoklipů 6 570 je Velká Británie a Severní Irsko a bronzovou příčku (1 455) obsadila Francie. Česká republika s 1 380 uveřejněnými klipy je na čtvrtém místě. Zajímavostí je, že nejaktivnější uživatel si do svého oblíbeného seznamu písniček přidal 3252 „songů“.

Pomyslný zlatý Mixér získala za rok 2013 písnička Stay od zpěvačky Rihanny a zpěváka Ekka. Mezi českými klipy uživatele nejvíce zaujal Michal Hrůza a jeho Duše do vesmíru k filmu Martin a Venuše, aneb když hlídá táta.

(Kompletní infografika se otevře po kliknutí)


Martin

Sdílet na sítích