Hráči Fantasy na Sport.cz mohou nyní vyhrát milion korun

26. února 2014

Fanoušci Fantasy na Sport.cz a fotbalové Gambrinus ligy se mají se začátkem jarní části na co těšit. Když si tipnou nejlepší a nejlevnější jedenáctku, mohou vyhrát 1 milion korun.

Princip soutěže „Dream team“ o milion korun je velice jednoduchý a vyplývá z klasických pravidel hry. Soutěžící mají na každé kolo virtuální rozpočet 100 000 000 Kč, za který nakupují hráče (každý má podle svých kvalit jinou cenu). Na konci kola se jednotlivým hráčům přiřazují body podle toho, jak ve skutečném zápase vybraní hráči hráli. Ať už některý fotbalista dostane v reálném zápase žlutou kartu nebo vstřelí gól, vše se promítne na jeho bodování v rámci Fantasy na Sport.cz a tedy i na konkrétní výsledek soutěžícího. Soutěžící, kterému se v některém kole podaří získat nejvyšší možný počet bodů za nejnižší možný rozpočet, trefil tzv. „Dream team“ a vyhrává 1 milion korun.

Soutěž o milion korun v rámci Fantasy na Sport.cz potrvá, dokud některý z hráčů netrefí hvězdnou sestavu. Do té doby se výsledky z každého kola budou automaticky zaznamenávat do celoroční tabulky. Pokud se přeci jen žádnému z účastníků Fantasy nepodaří sestavit „Dream team“, není vše ztraceno. Soutěžící, kterému se v jakémkoliv kole (do konce jarní části Gambrinus ligy) podaří ideální jedenáctce nejvíce přiblížit, získá odměnu 50 000 Kč. Pro druhého v pořadí je připraveno 20 000 Kč a bronzový hráč obdrží 10 000 Kč. Více informací naleznete přímo na stránkách Fantasy na Sport.cz.


Zdeněk

Sdílet na sítích