Muži se drží klasiky – partnerky potěší bonboniérou či šperkem

13. února 2014

Podle interních statistik internetového srovnávače Zboží.cz budou letos muži na svátek všech zamilovaných sázet především na léty ověřenou klasiku. Dámy se mohou těšit hlavně na bonboniéry, šperky či spodní prádlo.

Říká se, že láska prochází žaludkem. Statistiky Zboží.cz to jen potvrzují. Návštěvnost sekce „Bonboniéry“ vzrostla v porovnávaném období (1. 1. – 11. 1. a 1. 2. – 11. 2.) o 374 %. Velice podobně tomu bylo i u šperků. Konkrétně zájem o kategorii „Náhrdelníky“ narostl o 263 % a dámy se mohou s velkou pravděpodobností těšit také na náušnice (nárůst o 239 %). Zajímavostí je, že klasický Valentýnský dárek, parfém, zaznamenal v Seznam.cz Vyhledávání pokles hledanosti (za stejné měřené období) o 24 %.  

Kam pro erotické dárky? Největší šance uspět je v Praze a Jihomoravském kraji

Jedním z častých překvapení 14. února jsou i dárky spojené s erotikou. Například návštěvnost sekce „Noční košilky“ zaznamenala na Zboží.cz nárůst 259 %. Podle statistik serveru Firmy.cz mají lidé největší šanci najít obchod s tímto sortimentem v Praze, kde na 1 firmu připadá 7507 obyvatel. Druhým v pořadí je Jihomoravský kraj, kde je jeden takový obchod na téměř 18 000 obyvatel.


Ondřej
Sdílet na sítích