Se Seznam.cz budete při ZOH 2014 stále v obraze

7. února 2014

Největší sportovní svátek se nezadržitelně blíží. Jak ale zůstat v obraze a nepropásnout ani jeden důležitý moment ze ZOH 2014? Seznam.cz a Sport.cz si připravily několik vychytávek, které vám pomohou být neustále v centru dění.

Výsledky všude při sobě
Už nyní mohou fanoušci všech zimních sportů sledovat na Sport.cz, co se zrovna v Soči děje, a to i v nedávno zveřejněné mobilní aplikaci Sport.cz. Ta se dočkala aktualizace. Nově v ní přibyl například kalendář ZOH, modul výsledků a medailová tabulka. Díky chytrému filtrování lze v aplikaci nastavit, aby se uživatelům zobrazovalo jen zpravodajství ze ZOH 2014. Sportovní nadšenci se můžou těšit na kompletní informační servis zprostředkovaný redaktory Sport.cz přímo ze Soči.

Ukažte své trenérské schopnosti
Na své si přijdou i fanoušci Sport.cz Fantasy, zvláště ti, kteří mají rádi lední hokej. Už nyní mohou začít skládat své „pětky“ pro turnaj v Soči a vžít se tak do role trenéra. Princip hry je velice jednoduchý. Každý hráč si může denně vytvořit sestavu skládající se z jednoho brankáře a dvou pětek (tzn. čtyř obránců a šesti útočníků) jakékoliv národnosti zúčastněných týmů. Každý hokejista je podle svých kvalit finančně ohodnocen a uživatel se nákupem musí vejít do 100 milionů korun. Nejde tedy o to postavit sestavu snů, ale vybrat to nejlepší za dostupnou cenu.

Kdy pojede Sáblíková? Zeptejte se Seznam.cz Vyhledávání
Seznam.cz Vyhledávání si na období ZOH 2014 připravilo sadu speciálních upoutávek, které se budou zobrazovat na dotazy související se zimními hrami. Přímo ve výsledcích vyhledávání tak uživatelé naleznou informaci o počtu medailí pro jednotlivé státy, souhrnný program všech disciplín i rozpis událostí v jednotlivých soutěžních odvětvích. Cílem této upoutávky je, aby lidé nalezli základní informace, o něž se mohou zajímat, co nejrychleji a nemuseli je zbytečně hledat na mnoha webových stránkách.


Marek a Zdeněk

Sdílet na sítích