Z boubelky kost: Stream.cz spouští novou řadu pořadu Zpátky na vrchol

20. února 2014

Internetová televize Stream.cz dnes spouští druhou řadu úspěšného pořadu Zpátky na vrchol. Tentokrát se vydávají na náročnou cestu za vysněnou postavou mladé dámy, které už mají plné zuby svého XL šatníku…

…Na vrcholu čeká nejen hezčí tělo a lepší kondice, ale i luxusní dovolená.

S leností a s plnou ledničkou bojuje asi každý z nás. Díky pořadu Zpátky na vrchol, reality show plné praktických rad, v tom ale nemusíte být sami. Poté, co trenér Jakub Bína dostal v předchozí sérii pořadu úspěšně zpět do formy bývalého profesionálního kick boxera Maria Jarkase, vytyčil si další cíl – udělat z boubelky kost. Internetová televize Stream.cz tedy vyhlásila casting, do kterého se mohla přihlásit každá žena toužící po hezké postavě, a z nich porota vybrala tři finalistky, které nyní čeká pět měsíců bolestivé disciplíny a tvrdého odříkání. Kdo sledoval první řadu, ví, že pod vedením Jakuba Bíny, aka Jacoba, profesionálního trenéra a rappera ze skupiny Skyline, to nebudou mít ani trochu lehké.

image

                                                     (Jakub “Jacob” Bína)

“Už předchozí řada Zpátky na vrchol sloužila divákům jako motivace a praktický návod, jak se dostat do formy. Přišla nám řada děkovných dopisů včetně fotografií, jakých s námi kdo dosáhl úspěchů. Druhá série by mohla být stejně dobrou inspirací a motivací především pro ženy – mnohé se v pořadu poznají a snad tak pomůžeme řešit problém i jim. Kromě Jacoba bude v teamu odborníků nově také nutriční specialistka Pavla Tomášková,” říká Lukáš Záhoř, šéproducent Stream.cz.

image

Hned první díl druhé série bude stát za to. Zavede nás na casting, kde osmnáctka boubelek v plavkách odhalí nejen své tělo, ale i línou povahu a jídelníček. Jak je hodnotila porota? A která postoupila do dalšího kola a přiblížila se tak vysněnému tělu, navrácenému sebevědomí a luxusní dovolené v hodnotě 100 tisíc korun? Dozvíte se ve čtvrtek ráno na www.stream.cz.  

//


“Práce se třemi holkami, které na sebe tak dlouho kašlaly a dělaly spoustu věcí úplně špatně, je pro mě obrovská výzva. Sám jsem zvědavý, kam se dostaneme, bude to hodně i o jejich psychice. Ale chci, aby to dopadlo, co nejlíp, takže možná budou někdy brečet. Všechno je to pro jejich dobro. Aby si uvědomily, kam až zašly,”
vysvětluje Jakub Bína.

Nový díl pořadu Zpátky na vrchol najdete každý čtvrtek ráno na www.stream.cz.


Ivana

Sdílet na sítích