Zboží.cz přidává k výpisu výrobků uživatelské recenze

5. února 2014

Jak dlouho ve skutečnosti vydrží baterie ve vybraném modelu mobilního telefonu? Je ta televize opravdu tak dobrá, jak se o ní povídá? To a mnohem více si nyní uživatelé mohou mezi sebou říci na internetovém srovnávači cen Zboží.cz…

…který nově přidal možnost recenzovat a hodnotit vybrané produkty.

Zboží.cz už dlouho není pro nakupující pouhým srovnávačem cen. Nedávnou změnou designu se stal i hodnotným nákupním rádcem. Každý den je přímo na domovské stránce připraven tip na zajímavý a cenově výhodný nákup či tematicky laděná týdenní nabídku produktů. Nyní přibývá i možnost vkládání uživatelských recenzí. Díky nim si lidé mohou mezi sebou předávat zkušenosti a například i různá doporučení na výhodný nákup. Velice snadno tak mohou nalézt například levnější výrobek, který však svým lepším hodnocením předčí i dražší konkurenci.

Napsat své zkušenosti s produktem není nic složitého. Stačí být přihlášen ke svému Seznam.cz účtu a na Zboží.cz kliknout na záložku „Přidat hodnocení“, umístěnou na stránce výrobku, který chtějí uživatelé hodnotit. Do formuláře pak už jen recenzenti napíší své zkušenosti a celý proces je hotov.

Těšíme se na vaše kritiky, ale také pochvaly, které ostatním lidem pomohou se rozhodnout.


Jan

Sdílet na sítích