Jaký model na ženevském autosalonu uživatele Seznam.cz Vyhledávání nejvíce zaujal? Ford Focus a Jeep Cherokee

17. března 2014

Celý minulý týden probíhal v Ženevě 84. ročník mezinárodního autosalonu. Již tradičně se zde automobilky předháněly v nových i plánovaných modelech. Které z nich uživatele Seznam.cz nejvíce zaujaly a dohledávali si o nich nejvíce informací?

Tradičně silná mladoboleslavská Škoda, která ve vyhledávání většinou obsazuje přední příčky, se tentokrát se svým modelem Octavia Scout umístila až na čtvrtém místě (5 % hledání ze všech představených novinek). Nejvíce ze všech představených novinek automobiloví fanoušci hledali podrobnosti o novém Fordu Focus (22 %). Volba chromové masky byla asi dobrým tahem. Stříbrnou příčku obsadila značka Jeep a model Cherokee (8 %), který se svoji zvláštně hranatou karoserií zaujme, v dobrém i zlém, každého. Do první trojice se překvapivě dostal i zástupce lehkých velkoprostorových vozů, Renault Trafic (6 %).  

image

Mezi automobilkami dominoval Citroën
Ze všech v Ženevě zastoupených automobilek si uživatelé nejvíce dohledávali (v termínu od 6. do 13. března) zajímavosti o francouzské značce Citroën, následovala Škoda a Renault. A jak vypadal autosalon z pohledu účastníka? Podívejte se na speciál, který pro vás připravil Honza Koubek z pořadu Meziplyn vysílaném na Stream.cz.


Michal

//

Sdílet na sítích