Redesign Seznam Tipu přináší velké fotografie a více informací o nabízených tipech

26. března 2014

Seznam Tip, který na internetu funguje už 3 roky a nabídl uživatelům Seznam.cz přes 4 300 tipů, na kterých mohli ušetřit přes 1 miliardu korun, přichází s redesignem. Ten se zaměřil na přehlednější popis Tipu, kde hlavní roli hrají velké fotografie.

Služba Seznam Tip mění od 26. března kompletně svůj vzhled, a to s ohledem na podněty od samotných uživatelů. Nově se klade velký důraz na vizuální stránku Tipu. Do náhledu byla integrována obrázková prezentace, takže zájemci o Tip během několika vteřin uvidí nabízený produkt ze všech možných stran a pohledů. Více prostoru dostane také textová část. Nový vzhled je uzpůsoben tomu, aby byl snadno zobrazitelný na tabletech a mobilních telefonech.

Novinkou jsou i tzv. balíčkové tipy. Uživatelé si budou moci u vybraných tipů zvolit mezi více verzemi jedné nabídky. Zadavatelé tak mohou potencionálním zájemcům na jedné kartě nabídnout více různých slev, a lépe se tak trefit do jejich „apetitu“. Například při nabídce pobytů mohou klienti vytvořit několik nabídek (například Fitness balíček, Gurmán balíček apod.), které potom lidem nabídnou.

Tímto ovšem novinky na Seznam Tipu nekončí. V brzké budoucnosti se lidé mohou těšit na rozšíření nabízených tipů či na nové platební metody.


Pavel

Sdílet na sítích