Pro čtenářky Proženy.cz je nachystán zvýhodněný nákup na Asos.com

3. dubna 2014

Obsahový lifestylový server ProŽeny.cz si pro své čtenářky připravil dubnové překvapení. Tím je spolupráce s největším britským módním on-line prodejcem módy, společností Asos. Do 18. dubna čtenářkám nabídne zvýhodněný nákup právě na webu společnosti

Od 2. dubna si uživatelky (samozřejmě i uživatelé) mohou oblečení a další doplňky z internetového obchodu Asos.com vybírat přímo v sekci „Nákupy“. Všechno zboží je zde s 20% speciální slevou, a to jen po omezenou dobu – do 18. dubna 2014. Prodejem zboží však spolupráce mezi servery Asos.com a Proženy.cz nekončí. ProŽeny.cz mají v plánu s produkty této britské společnosti pracovat i v magazínové části a dávat svým čtenářům aktuální tipy, co nosit a jak vypadat krásně.

image

„Asos byl naší jasnou volbou proto, že jako aktuálně druhý nejnavštěvovanější on-line obchod planety v segmentu krása a móda našim čtenářkám nabízí desítky tisíc produktů. Zastupuje stovky značek, má i vlastní kolekci. Navíc poskytuje i dodávku zboží zdarma do České republiky a téměř celého světa, což je pro naše čtenářky vítaný bonus,“ uvedla výkonná ředitelka portálu Proženy.cz Andrea Medňanská.

Simona Matoušková
Simona

//

Sdílet na sítích