Rozšiřujeme možnosti erotické inzerce

1. dubna 2014

Pro klienty, kteří aktivně využívají inzerci v sekci Erotika, máme potěšující zprávu. Dnes 1. 4. 2014 spouštíme dvě novinky, které rozšíří možnosti erotické inzerce.

První změnou je, možnost inzerovat i vybrané erotické služby. Rozšiřujeme tím pravidla inzerce, která do této chvíle povolovala inzerovat pouze erotické zboží. Úplný seznam služeb, které je možné od 1. 4. 2014 inzerovat, naleznete v naší nápovědě.

Chceme připomenout, že pro inzerci erotického zboží a služeb je zapotřebí na cílových stránkách při prvním vstupu uživatele na tuto stránku, uvést informaci o tom, že uživatel vstupuje na stránku určenou pouze osobám starším 18 let. Například formou vstupní brány.

Druhou změnou, kterou jsme připravili, je možnost inzerce erotického zboží a služeb i v obsahové síti. Inzeráty s tématem “Erotika” budou zařazeny mezi ostatní klasické reklamy, které soutěží v aukci na partnerských stránkách, pokud si to bude partner přát. Možnost tohoto nastavení nalezne každý partner ve svém rozhraní, v detailu webu.

Jak je vidět na výše uvedeném obrázku, může si partner zvolit z několika variant zobrazování inzerce. Partner má možnost citlivý obsah nezobrazovat vůbec (základní nastavení) nebo zobrazovat pouze citlivý obsah. V případě zobrazování běžné inzerce spolu s citlivým obsahem, může Partner pro inzerci nevhodnou pro děti nastavit časové omezení.

Věříme, že Vám tyto novinky pomohou k oslovení dalších potenciálních zákazníků a rozšíří portfolio našich inzerátů a bannerů o další téma.

Za celý tým Sklik.cz Zdeněk Philipp

Sdílet na sítích