S mobilní aplikací Sauto.cz vyberete svůj budoucí automobil kdekoliv

28. května 2014

image

Nová mobilní aplikace Sauto.cz přináší uživatelům podrobný přehled více jak 100 000 nabídek automobilů, motorek a náhradních dílů od 1 200 prodejců a 3 000 soukromníků v České republice. To vše v jednoduché podobě včetně velkých fotografií, cen a kontaktů na prodejce.

Cílem aplikace je potencionálním zájemcům o nový automobil maximálně zjednodušit jeho samotný výběr. „Aplikaci jsme tvořili s důrazem na jednoduchost v procházení jednotlivých inzerátů. Naším cílem bylo, aby si případný zájemce o nový vůz mohl hned na parkovišti, v bazaru či na zastávce autobusu najít cenu automobilu, který ho zaujal,“ řekl Michal Zadák, manažer serveru Sauto.cz.

Aplikace kromě samotných vozů nabízí i podrobné informace o prodejci. Pokud jej chtějí kontaktovat, stačí kliknout na telefonní číslo či e-mailovou adresu a hned volají či píší. Odpadá tím jakékoliv další přepisování kontaktů. Kromě zobrazení inzerátů se v aplikaci nezapomnělo ani na populární funkci „Hlídací pes“, kterou uživatelé znají z webu. Stačí si v mobilu nastavit parametry vysněného vozidla, a jakmile se v databázi objeví inzerát splňující tyto požadavky, mobil vás na to upozorní. Ať už jste automobilový fanoušek, či jen hledáte nové vozidlo, mobilní aplikace Sauto.cz vám nabídne dostatek informací, kdekoli se právě nacházíte.

image

Aplikace je dostupná pro iOS a brzy i pro Android.

Jan Štěpán

Sdílet na sítích