Stream.cz exkluzivně uvádí speciální lekci němčiny Alles Gute pro Konto Bariéry

15. září 2014

Stream.cz pokračuje v nastavené strategii nabízet svým divákům původní tvorbu a exkluzivní obsah. Tentokrát zařadila internetová televize, která se dlouhodobě profiluje jako nezávislé médium spojující tradiční televizní formáty se svobodným prostředím internetu, do svého programového schématu speciální lekci němčiny Alles Gute. Díl s názvem Postižený spoluobčan uvede premiérově v pondělí 15. září. Svérázná sonda do života postiženého člověka je součástí kampaně Pomáhej (s) humorem.

Cílem charitativního projektu Konta Bariéry, jehož třetí ročník odstartoval ve středu 10. září, je získat finanční prostředky pro organizace pomáhající lidem s handicapem. Pomáhat (s) humorem, i když tradičně nekorektním, se rozhodli i Milan Šteindler a David Vávra. Tvůrci kultovního cyklu výuky německého jazyka Alles Gute znovu ztvárnili duo Karl a Egon. Sledovat srdceryvný příběh mnohonásobně postiženého člověka a naučit se několik nových slovíček a frází mohou diváci od 15. září na internetové televizi Stream.cz, která speciální díl s názvem Postižený spoluobčan uvede exkluzivně.

„Dlouhodobě usilujeme o to přinášet divákům pořady a projekty, které jsou unikátní. Nezávislost a kreativita je přitom pro nás stěžejní. Liberální a flexibilní prostředí internetu nahrává takovým projektům, jako je série exkluzivních reportáží Mise K2 dokumentující výstup horolezce Radka Jaroše na druhou nejvyšší horu světa, kontroverzní seriál Blaník, jehož druhou řadu uvedeme od 4. října, nebo právě Alles Gute. Spolupráce s Kontem Bariéry nás proto těší dvojnásobně: jsme součástí smysluplného projektu, který zároveň koresponduje s našimi záměry,“ říká šéfproducent Stream.cz Lukáš Záhoř.

Pomáhej s humorem vyvrcholí ve dnech 27. a 28. září Víkendem červených nosů, které jsou symbolem Konta Bariéry od jeho založení v roce 1993. Kampaň je obdobou britských Comic Relief, jež vznikly v reakci na hladomor v Etiopii. Prvním počinem Comic Relief byl pořad na televizní stanici BBC ONE na Vánoce 1985. O tři roky později se poprvé konal Red Nose Day neboli Den červených nosů. Dnes je Comic Relief největší charitou ve Velké Británii a shromáždila prostředky ve výši přesahující 950 milionů liber, z nichž financuje pomoc po celém světě.

Sdílet na sítích