Jaký bude konec roku na Sreality.cz? Ve znamení novinek (2. díl)

19. prosince 2014

image

Jak jsme slibovali, srpnovým redesignem naše práce na Sreality.cz neskončila. Každý den přemýšlíme nad tím, jak tento realitní server, který v říjnu navštívilo přes 700 000 reálných uživatelů, vylepšit, aby práce s ním byla pro kupující i prodávající jednodušší a efektivnější. Ještě před koncem roku tak přicházíme s několika produktovými vylepšeními. První várku novinek najdete na našem blogu.

Přehlednější fotogalerie:
Při výběru nemovitosti je důležitá celá řada faktorů. Kromě ceny, lokality a občanské vybavenosti hrají velkou roli fotografie. Z toho důvodu jsme se na nových Sreality.cz zaměřili na práci s fotogalerií. Nově při kliknutí na obrázek se uživatelům zobrazí kompletní přehled nahraných fotek dané nemovitosti a lidé si sami mohou vybrat, jakou fotografii si zvětší.

Více inzerátu na stránku:
Po redesignu Sreality.cz nám řada uživatelů psala, že by uvítali, aby si mohli filtrovat počet inzerátů na stránku. Nově si mohou vybrat mezi 20, 40 a 60 položkami, které se jim na jedné stránce zobrazí.

Hledáme v okolí:
Ne vždy se podaří najít vysněný byt či dům v lokalitě, kterou bychom si přáli a hledáme proto i v okolí. Nově na Sreality.cz jsme umístili filtr, kde si lidé mohou vybrat, v jakém perimetru (0,5 – 25 km) chtějí nemovitost hledat.

Vybírejte nemovitost i v mobilu:
Podle posledního měření NetMonitor má přístup k mobilnímu internetu již téměř tři miliony lidí. Během posledních týdnů jsme z toho důvodu zapracovali na responzivní verzi Sreality.cz, abyste si mohli nemovitosti pohodlně prohlížet v mobilu, i když čekáte třeba na autobus.

Naše práce stále pokračuje a to i v roce 2015. Pokud budete mít jakýkoliv nápad či připomínku, kdykoliv se na nás obraťte.

Hezké Vánoce, tým Sreality.cz

image
Michal

Sdílet na sítích