Pojďte posílit tým Skliku

29. dubna 2016

Za Sklikem dnes stojí tým už více než 120 lidí, kteří se starají o vývoj, sepisují zadání pro nové funkce, pečují o kampaně klientů, o agentury, řeší dotazy na technické podpoře, komunikují s provozovateli partnerských webů. Abychom mohli péči o klienty ještě více zlepšit a vývoj novinek urychlit, potřebujeme do týmu několik posil. Není náhodou některé z obsazovaných míst jako tvořené zrovna pro tebe?

Pokud chceš pomoci nastavovat a optimalizovat kampaně klientů Seznamu a nemáš zatím zkušenosti, nevadí. Máš-li chuť zapojit se k nám do týmu a zájem o online marketing, během pár týdnů tě zaškolíme a budeš náš nový Optimalizátor PPC kampaní v Praze. Pokud jsi z Ostravy, dobrá zpráva – hledáme Optimalizátora PPC kampaní i zde.

Máš zkušenosti s PPC a chceš pracovat na větších klientech přímo na centrále Seznamu? Optimalizátor PPC kampaní senior má v péči menší portfolio klientů, se kterými může pracovat více do hloubky a je s nimi v intenzivnějším kontaktu.

Jsi-li zkušený natolik, že bys rád předával své know-how celému týmu optimalizátorů, mohla by tě zaujmout volná pozice Specialisty PPC systému – teamleadera.

A teď něco úplně nového. Hledáme nadšeného kolegu na pozici Marketingového specialisty Skliku. Co bude jeho úkolem? Bude se podílet na propagaci Skliku a jeho novinek (a že jich bude!), přípravě reklamních předmětů, organizaci akcí, konferencí, školení, zastřeší pravidelný mailing a hlavně se bude podílet na celkové marketingové strategii Skliku. Zkušenost s PPC je podmínkou – musí vědět, co PPC specialistům pomáhá.

nahled_sklik

Určitě víte, že Sklik není jenom reklama ve vyhledávání na Seznam.cz. Zobrazuje se i na nejnavštěvovanějších webech českého internetu. Máš-li obchodního ducha, chceš být v každodenním kontaktu s provozovateli těchto webů, hledat nové weby, které si umístí reklamu Sklik na své stránky, předávat jim tipy k optimalizaci reklamy Sklik a pomáhat jim s daty, mohla by tě zaujmout pozice Acount managera partnerské sítě Sklik.

Pokud chceš být v kontaktu spíše s interním týmem Skliku a chceš být u vytváření grafické podoby reklam Skliku (šablon), vidět svoji práci na nejnavštěvovanějších webech českého interentu, baví tě testování různých umístění šablon na webových stránkách k dosažení maximálních zisků pro publishery, můžeš být náš Konzultant partnerské sítě Sklik.

produktovy_strelec

Víš nejlépe, jak by měl Sklik fungovat, jaké funkce uživatelé očekávají a jak s nimi pracují? Chceš se naplno podílet na tom, jak Sklik vypadá a funguje? Aktuálně hledáme kolegu/kolegyni, který/která se ujme veledůležité role Produktového manažera Skliku a převezme zodpovědnost za část připravovaných zajímavých projektů.

Pokud se nebojíš kódu, můžeš být přímo u samého začátku všech nových funkcí, které chystáme. A nejen to, Sklik tvoří technologicky velmi pokročilé aplikace využívající nejmodernější technologie, takže se zaručeně nebudeš nudit a naučíš se spoustu nového. O našich projektech třeba pravidelně přednášíme na zahraničních konferencích!
Do vývojářského týmu hledáme hned několik kolegů, kteří mají zkušenosti s C++, Pythonem nebo Javou. Pokud umíš Javascript, pak by tě mohlo bavit vyvíjet naše webové rozhraní postavené na Ajaxu. Na závěr hledáme i nadšence do moderního přístupu k provozu webových aplikací k našemu DevOps týmu v Brně, který se zabývá automatizací téměř všeho, co vyvíjíme.

Budeme se těšit u nás na viděnou!

Tým Skliku

Sdílet na sítích