Seriál Autobazar Monte Karlo startuje o týden dřív v exkluzivní televizní předpremiéře

3. října 2016

Kája Čížek začal prodávat ojetiny s týdenním předstihem. Možnost přednostně vidět, co se podnikavému majiteli za branami Autobazaru Monte Karlo v nové sezoně „narodilo“, mají majitelé chytrých televizí s podporou technologie HbbTV a připojením k internetu. Právě oni mohou prostřednictvím aplikace Seznam.cz TV zhlédnout v exkluzivní předpremiéře úvodní epizodu druhé řady populárního sitcomu internetové televize Stream.cz, která tím reaguje na vzrůstající zájem diváků sledovat její seriály na velkých obrazovkách.

Přesně rok poté, co se Petr Čtvrtníček poprvé objevil na internetové televizi Stream.cz v hlavní roli sitcomu Autobazar Monte Karlo, se znovu vrací na obrazovky. Nikoli v přeneseném významu, ale doslova. Sledovat svérázné praktiky seriálového autobazarníka Káji Čížka totiž mohou exkluzivně od 3. října diváci, jimž jejich chytrá televize s připojením k internetu umožňuje přijímat digitální pozemní vysílání s dosahem signálu Multiplexu 4. Ti v nabídce programů vedle tradičních televizních stanic najdou Seznam.cz TV, ve které mohou vidět úvodní díl pokračování populárního seriálu o týden dřív. Přesný postup, jak HbbTV aplikaci naladit, je na webu www.seznam.cz/jaknaladit.

Obrázek v tiskové kvalitě je ke stažení zde (zdroj: Stream.cz)

„Chceme divákům umožnit pustit si internetovou televizi Stream.cz kdykoli a kdekoli, a to nejen na mobilních zařízeních a počítačích, ale i v chytrých televizích, protože původní hrané seriály ke sledování na velkých obrazovkách přímo vybízí. V průběhu podzimu bychom je navíc chtěli bavit nejen v pohodlí obýváků, ale zopakovat i loňské promítání Autobazaru Monte Karlo v kině,“ říká šéfproducent Lukáš Záhoř a dodává, že o „své“ předpremiéry nepřijdou ani facebookoví fanoušci Autobazaru Monte Karlo, kteří se na nové epizody mohou těšit již tradičně o den dřív, a to v neděli. Počínaje 10. říjnem pak budou jednotlivé díly nasazovány v týdenních intervalech do vysílání internetové televize Stream.cz.

image

Koláž v tiskové kvalitě je ke stažení zde (zdroj: Stream.cz)

AUTOBAZAR MONTE KARLO
Kája, Bublina a Bóďa jsou zpět! Věrni svému byznys modelu budou znovu bavit diváky internetové televizi Stream.cz. Ti se v jedenácti dílech seriálu Autobazar Monte Karlo mohou těšit na nové historky z prostředí provinčního autobazaru. Jeho majitel Kája Čížek v podání Petra Čtvrtníčka se snaží všemi prostředky odvrátit blížící se krach. Vynalézavý je na to dost, a tak nezůstane jen u stočených tachometrů nebo omlazovacích kúr, ale vytuní i klientský servis a propagaci. To vše za pomoci svých dvou zaměstnanců, asistentky Bubliny (Lucie Polišenská) a mechanika Bódi (Jaroslav Plesl) a v režii Andyho Fehu.

image

Obrázek v tiskové kvalitě je ke stažení zde (zdroj: Stream.cz)

Sdílet na sítích