Top management společnosti Seznam.cz přivítá druhou ženu

22. května 2017

Miroslava Chadimová se k prvnímu květnu stala finanční ředitelkou společnosti Seznam.cz. Nahradí dosavadního ekonomického ředitele, Milana Smutného, který v Seznam.cz strávil deset let, a od kterého si část své nové agendy nyní Chadimová přebírá. Spolu s personální ředitelkou Helenou Kuklíkovou jsou jediné dvě ženy na postu ředitelek ve společnosti Seznam.cz.

Milan Smutný, dosavadní ekonomický ředitel společnosti Seznam.cz, firmu na konci května opouští a profesně míří zpět do svého domovského Brna. Část své agendy nyní předává nové finanční ředitelce, Mirce Chadimové. Ta se do Seznam.cz vrací po necelém roce a půl z mateřské dovolené. Před ní v Seznam.cz působila na finančním oddělení naposledy jako manažerka účetního oddělení. Vedení týmu finančního oddělení tedy pro ni nebude úplnou novinkou. Závěrem je nutné podotknout, že část agendy ekonomického ředitele nyní spadá přímo pod představenstvo společnosti Seznam.cz.

Mirka přebírá finanční oddělení ve výborné kondici. Za to a také za všechnu dobře odvedenou práci za posledních deset let patří Milanovi mé velké díky,“ komentoval změnu Michal Feix, výkonný ředitel Seznam.cz.

image

Miroslava Chadimová, finanční ředitelka Seznam.cz (foto ke stažení)

Sdílet na sítích