Mapy.cz vyráží na letní roadshow. Vezmou s sebou Kazmu nebo olympionika Dostála. Objevte spolu s nimi místa, kde je co zažít

3. července 2017

Opět po roce vyráží tým nejoblíbenějšího mapového portálu v zemi ze Seznam.cz se svou roadshow napříč celou Českou republikou. Během čtyř měsíců, od července do října zvládne 11 zastávek, na nichž lidem ukáže, že s aplikací Mapy.cz je skutečně co zažít. O své tipy na výlety, vychytávky v používání aplikace a cestovatelské zážitky se podělí například olympionik a kajakář Josef Dostál, modelka Veronika Chmelířová, cyklokrosař Tomáš Slavík, hudebník Michal Dvořák, irská zpěvačka Lynda Cullen, závodní tým Buggyra a hvězda internetové televize Stream.cz Kazma. První zastávkou se stane ostravský festival Beats for Love, který se koná od 5. do 8. července.

Letošní roadshow se ponese ve znamení festivalů, tipů na zajímavé výlety a vychytávky, které dnes aplikace Mapy.cz cestovatelům nabízí. „Chceme lidem ukázat, co všechno mohou s aplikací Mapy.cz zažít. A to skrze místa a příběhy ambasadorů. Naše Mapy nepoužíváme jenom pro přesun z bodu A do bodu B, ale jako pomocníka, který nám doporučí zajímavá místa v okolí, o kterých jste třeba ani nevěděli. Můžete je objevovat pěšky nebo na kole. Celou zdolanou trasu máte možnost zaznamenat pomocí Stopaře a sdílet ji s přáteli. A to nejen v Čechách. Navíc k tomu nepotřebujete ani signál, protože aplikace funguje i bez připojení k internetu,“ přibližuje hlavní myšlenku akce Radim Pařízek, event manažer společnosti Seznam.cz.

image

Program letní roadshow Mapy.cz ve větší kvalitě ke stažení.

Výletní sezonu Mapy.cz odstartují na ostravském festivalu Beats for Love, který se koná od 5. do 8. července v industriálním areálu Dolních Vítkovic. Tým Seznam.cz na něm zakotví se svou relax zónou, kde si budou moci návštěvníci mimo jiné dobít telefon, brouzdat na internetu nebo zajít do Stream.cz kina. V něm poběží populární pořady této internetové televize. Nebude chybět ani stylový bar, kde se v roli barmanů představí známé tváře. V případě šesti festivalů se mezi nimi objeví showman ze Stream.cz Kazma, který aplikaci Mapy.cz využije po svém. „Svou pouť po jednotlivých festivalových zastávkách naší roadshow absolvuje v originálním elektromobilu pro seniory Graf Carrelo. My ji budeme zaznamenávat on-line v naší mapě, kterou lidé najdou na speciální microsite. Na ní objeví i další zajímavosti spojené s letošní roadshow,“ doplňuje Radim Pařízek.

image

Microsite www.vyletymapy.cz je spuštěna od 5. 7. 2017 (náhled ke stažení)

image

Obrázek relax zóny ve větším rozlišení ke stažení.

S roadshow se Mapy.cz rozloučí 1. října na cyklovýletu s Tomášem Slavíkem v okolí Jablonce nad Nisou.

image

Na festivaly se Kazma vypravil elektromobilem Graf Carrelo (Foto: Kazma; ke stažení v tiskové kvalitě zde)

image

Na festivaly se Kazma vypravil elektromobilem Graf Carrelo (Foto: Kazma; ke stažení v tiskové kvalitě zde)

Sdílet na sítích