Spouštíme přihlašování do Trainee programu v online marketingu. Startujeme již v březnu.

David Koláček 16. ledna 2018

Trainee program v online marketingu u nás běží již druhým rokem, kdy se k oddělení PPC optimalizací a RTB postupně přidávají další. V současné chvíli stávající Trainee působí také v oddělení videa, či partnerských webů. A protože program má pozitivní ohlasy jak od Trainee samotných, tak manažerů, v dalším ročníku jsme se rozhodli počet Trainee i oddělení ještě navýšit.

Pokud se i vy chcete stát součástí dalšího ročníku placeného Trainee programu, kde získáte mimo cenné praxe i finanční odměnu a notebook s mobilem i k soukromým účelům, přihlaste se zde.

Čeho si na programu Trainee cení nejvíce, jsme se letos ptali přímo jich.

 

Co vám Trainee program dal a co jste se během něho naučili?

Matouš: Během pár měsíců v Seznam.cz jsem lépe poznal, jak funguje reklama na internetu, získal přehled o jednotlivých formátech a ukazatelích a procvičil si práci s Excelem. Mimo to jsem získal i několik nových kamarádů.

Bára: Užitečné bylo už úvodní školení – pro získání přehledu o produktech Seznamu a také základů prodejních dovedností. V rámci práce v oddělení Sklik Partner jsem se přiučila například zásadám toho, jak by měly vypadat reklamní plochy na webu.

Co se vám ve firmě líbí nejvíce?

Eva: Už od prvního dne si mě Seznam získal neformální atmosférou a přátelským prostředím. Oceňuji především vstřícnost ostatních zaměstnanců a možnost vzdělávání prostřednictvím e-learningu. Pomocí online kurzů se může každý seznámit i s oblastmi, ke kterým se v práci nedostane. Líbí se mi i účast všech nováčků na produktovém školení, kde se každý dozví potřebné informace o Seznamu, jeho produktech, pozná své první kolegy a nové kamarády.

Míša: Vstřícný přístup kolegů, kteří si pro mě po příchodu připravili školící bloky a věnovali mi při zaučení svůj čas a trpělivost.

Na co se v následujících měsících nejvíce těšíte?

Eva: Kromě nových zážitků se těším na spuštění Seznam studentské kampaně. Jako studentka si velmi cením příležitosti naučit se něco praktického. Jelikož jsem se soutěže sama účastnila, jsem velmi ráda, že se v roce 2018 můžu podílet na její organizaci, alespoň malým dílem. Na co se těším každý druhý týden, je týmový oběd a kreativní snídaně, kde máme možnost diskutovat s různými osobnostmi.

Matouš: Těším se, že poznám další oddělení a rozšířím si tak své znalosti z online marketingu.

Vidíte svou budoucnost právě v Seznam.cz?

Eva: Seznam je perspektivní a díky neformální atmosféře, lidem kolem mě a různorodým úkolům se mi tu líbí. Věřím, že bych se tu našla hned na několika pracovních pozicích.

Bára: Ano, protože mám pocit, že tu můžu smysluplně uplatnit své dovednosti a zároveň se učit nové věci. A v neposlední řadě je paráda být zapojená v něčem, co velkou měrou utváří podobu českého internetu.

Jak se stát příštím Trainee

Pokud vás možnost stát se Traineem zaujala, podívejte se na naše kariérní stránky, kde najdete více informací o tom, jak program funguje a jak se přihlásit. Program startuje už v březnu 2018.

David Koláček

Manažer náboru

Sdílet na sítích