Představujeme vám službu Seznam Newsfeed

Před více než rokem jsme na homepage Seznam.cz spustili novou službu „Další zajímavé články z českého internetu“. Jedná se o publikování magazínových/lifestylových článků týkajících se různých témat. Pokud máte zajímavý obsahový web, neváhejte a přidejte se k nám. Oslovíte tak nové uživatele a zároveň získáte provizi z reklamy.

Není důležité, aby měl váš web velkou návštěvnost, ale musí už alespoň nějakou dobu fungovat a mít zajímavý obsah. U webu vždy posuzujeme jak vizuální stránku, tak i kvalitu článků.

Benefity

  • Oslovení dodatečných cílových skupin
  • Navýšení návštěvnosti webu
  • Dodatečný zdroj příjmů (zisk z každého prokliku reklamní plochy)
  • Bezstarostná monetizace nových návštěv
  • Přístupy ke statistikám

Jak probíhá celý proces zapojení nového webu

Zašlete nám na e-mail newsfeed@firma.seznam.cz název vašeho webu.

V první fázi musí váš web schválit redakce, která posoudí jeho design i obsah. Pokud bude web redakcí schválen, zařadíme jej do testu. Během tohoto testu budeme sledovat atraktivitu obsahu pro naše uživatele. Již během testovací fáze sledují majitelé webů zvýšení návštěvnosti, kterou díky feedu získávají.

Po úspěšném ukončení testování se s vámi domluvíme na osobní schůzce a podmínkách případné spolupráce.

Dalším krokem bude implementace naší reklamy tak, aby byla spolupráce co nejvýhodnější pro obě strany. Poradíme vám, jak optimalizovat váš reklamní prostor a postaráme se o co nejlepší monetizaci.

Závěrečným krokem celého procesu bude zapojení webu do služby Newsfeed a vaše články se začnou ve feedu objevovat. Ani poté ale nepřestaneme optimalizovat reklamní plochy a nadále s vámi budeme v kontaktu.

Díky doporučování nabízíme uživatelům obsah, který je pro ně nejvhodnější a tím pádem nejatraktivnější.

Za tým Seznam Newsfeed Lucie Lämleinová

Sdílet na sítích