TOP 3 certifikované agentury 2017: Sun Marketing, ROI Story a KOFEIN

Eva Libichová 20. dubna 2018

Tyto agentury si nejlépe vedly minulý rok v implementaci funkcí Skliku. Agentury jsou součástí programu Certifikované agentury Sklik a díky tomu mohou konzultovat Sklik kampaně s odborníky a mají přístup k nadstandardním reportům nebo testům nových funkcí.

TOP 3 certifikované agentury Sklik 2017

V rámci programu certifikovaných agentur jsme každý kvartál v minulém roce hodnotili úroveň implementace funkcí. Jednalo se o retargeting, dynamický retargeting, produktové inzeráty a cílení v obsahové síti. Na základě pořadí v každém kvartálu nyní s radostí vyhlašujeme TOP 3 agentury za rok 2017, kterými se stávají Sun Marketing, ROI Story a KOFEIN. Gratulujeme.

Nahlédnout do agenturního zákulisí můžete přes jejich video dny:

https://www.youtube.com/watch?v=nMMlSew_9uE&feature=youtu.be

Program certifikovaných agentur Sklik

Program certifikace je otevřen všem agenturám, které splňují kvalitativní a kvantitativní podmínky, jakými jsou například výše obratu, počet PPC specialistů v agentuře a aktivních klientů v client listu. Certifikovaná agentura také dodržuje transparentní přístup ke svým klientům, vzdělává své specialisty a je schopná akvizice nových klientů.

Sklik na oplátku poskytuje agenturám odborníky ze Seznam.cz, nadstandardní reporty a další data. Agentury a jejich zaměstnanci mají možnost se účastnit školení Sklik a jsou celkově blíže plánovaným novinkám v Skliku. Webový certifikát, který agentury získávají od Seznamu, je potvrzením jejich sklikových schopností.

Všem certifikovaným agenturám děkujeme za jejich práci s Sklikem a těšíme se na další certifikace.

Za tým konzultací Sklik

Sdílet na sítích