Rozšiřujeme možnosti cílení zájmů o koupi

29. května 2018

Nejen retargetingem a prací se stávajícími uživateli je web živ. Pokud využíváte zájmy o koupi a scházela vám v nich nějaká sekce, zbystřete. Je tu další aktualizace.

Sklik obsahová síť umožňuje celou řadu cílení. Ať už se jedná o retargeting, dynamický retargeting či jinou formu cílení na našich partnerských webech s využitím například nové kombinované reklamy, kterou jsme představili v nedávné minulosti. I přes to se stále snažíme cílení rozšiřovat a zdokonalovat. Tentokrát jsme zvolili cestu zájmů o koupi.

Zájmy o koupi jako další zdroj zákazníků

Jak to celé funguje? Ve spolupráci se Zboží.cz a dalšími službami Seznamu dokážeme seskupit publika uživatelů, která se teď, nebo v řádu několika dnů, zajímala o danou věc či službu.

Díky samotnému chování uživatelů na našich webech jsme schopni je zařadit do skupin, které vám nabízíme v podobě zájmů o koupi. Kampaně tedy cílíte přesně na ty uživatele, které daný produkt, kategorie produktů nebo služba zajímá. Díky možnosti využití cílené reklamy na vysoce relevantní publikum roste pravděpodobnost dokončení nákupu.

O jaké kategorie jsme rozšířili stávající nabídku?

Aktualizace zájmů o koupi proběhla ve dvou rovinách. Tou první jsou nové pořady, které můžete nalézt na internetové televizi Stream.cz. Ty je možné využít například k podpoře a budování značky u určité skupiny lidí.

Na jaké pořady můžete nyní nově cílit? Vyzkoušejte cílení na pořad Kadeřnictví, Krmelec nebo Sladkou tečku. To ovšem není vše, celý seznam nových pořadů naleznete v tabulce níže.

Také jsme se zaměřili na rozšiřování stávajících kategorií jako auto-moto, cestování, domácí spotřebiče a další. Co přesně přibylo?

Kompletní přehled možností cílení v rámci zájmů a zájmů o koupi můžete stahovat v PDF dokumentu, který najdete na konci článku.

Stále vám něco schází?

Netrefili jsme se do toho, co vám ještě mezi zájmy o koupi chybí? Dejte nám vědět do komentářů níže. Pokud to bude jen trochu možné, zařadíme váš návrh do další plánované aktualizace.

Za celý tým Skliku Petr Novák

Sdílet na sítích