Posnídali jsme s klienty Sreality.cz

29. května 2018

22. května v pražském NH hotelu proběhla další Seznam.cz snídaně, tentokrát pro klienty Sreality.cz. Snídaní provázel Michal Zadák, manažer interních služeb.

Snídani odstartovala naše GDPR guru Lenka Ernestová. Uvedla klienty do této problematiky z pohledu Seznamu. Prozradila, jaké změny připravujeme (úprava VOP, souhlas při vyplnění poptávky) a následně odpověděla i na dotazy realitních kanceláří ohledně odesílání nabídek nemovitostí klientům, kteří prozatím byt či dům nenakoupili.

Michal Zadák navázal se svým tématem – data ze serveru Sreality.cz, který může realitním kancelářím pomoci při efektivním využívání inzerce. Poradil například v jakých časech a dnech je vhodné topovat.

Konzultantka inzertních služeb Lucie Melicherčíková hovořila o procesu rozhodování a výběru realitní kanceláře před samotným prodejem nemovitostí. V rámci svojí prezentace zmínila, jak je důležité nejenom vynakládat další finanční prostředky do velkého množství reklam, ale efektivně pracovat například s řádkovou inzercí.

Account managerka Kateřina Kropáčová představila produkty serveru Sreality.cz, včetně výhod, které mohou realitním kancelářím přinést. Nejenom v rámci prodeje nemovitostí, ale i v jejich náboru. Stejně tak kolegové z konzultačních oddělení Sklik.czOndřej Němec a Firmy.czMichaela Šimordová hovořili o přidané hodnotě těchto produktů, které v dnešní době mohou realitní kanceláři pomoci získat nemovitosti. Michaela Šimordová řekla: „Pozitivní reference, které vaši spokojení zákazníci uvedli na Firmy.cz, vám může pomoci získat osoby, kteří hledají realitní kancelář pro prodej své nemovitosti.“

Závěrečné slovo si opět převzal Michal Zadák, který účastníkům snídaně kladl na srdce, jak je důležité využívat více typů reklam, tak aby lidé, kteří volí různé cesty došli vždy ke správnému cíli – realitní kanceláři, která jim pomůže s prodejem jejich nemovitosti.

Tým Sreality.cz

Sdílet na sítích