Školení pro realitní kanceláře: Využijte možnosti portálu Sreality.cz na maximum

Petra Váňová 4. prosince 2023

Realitní trh je dynamické a konkurenční odvětví, kde jednu z klíčových rolí v úspěchu hraje znalost inzertních portálů a jejich nástrojů. Makléři si musí udržovat přehled o trendech na trhu, aby měli náskok před konkurencí a mohli svým klientům poskytovat kvalitní služby. Pojďme si představit nabídku školení a individuálních konzultací, které realitním kancelářím nabízejí Sreality.cz

V Sreality.cz neustále pracujeme na tom, abychom našim inzerentům nabízeli nové možnosti, které podpoří jejich prodeje. To samozřejmě platí i pro realitní kanceláře, se kterými chceme podělit o tipy, jak z inzerce na našem portálu dostat maximum, a to prostřednictvím týmových školení i individuálních konzultací. Právě takové školení totiž může vytvořit rozdíl mezi průměrným a vynikajícím realitním makléřem.

Naše know-how vám rádi předáme skrze školení, které pro vás vytvoříme na míru, ale třeba i na poradě přímo ve vaší realitní kanceláři. Další možností je konzultace, během které vám náš konzultant nebo obchodník předá individuální rady a doporučení. Na jaké oblasti se v rámci školení zaměřujeme?

  • Samotné zadání inzerce

Naučíte se, jak vytvářet inzeráty, které zaujmou, a na jaké detaily si naopak dát pozor. Představíme vám všechny náležitosti nabídky, která prodává.

  • Vyhledávání a filtrování

Ukážeme vám, jak maximálně využít možnosti přizpůsobení inzerátů prostřednictvím pokročilých filtrů a vyhledávacích funkcí. Zároveň vás seznámíme s užitečnými tipy z praxe.

Rád bych poděkoval Petře Váňové a Renátě Bednářové za jejich školení, které přineslo týmu nadhled nad možnostmi, jak na Seznam.cz mohou nastavit marketingové kampaně. Díky jejich perfektně připravené prezentaci majitelé jednotlivých poboček kompletně pochopili všechny nabízené funkcionality a začali rovnou s implementací nových efektivních kampaní. Nyní, o dva měsíce později, dostávám zpětné vazby od majitelů týmů, že sklízí plody v podobě zvýšeného počtu nových leadů na klienty.

  • Analýza výsledků

Společně se podíváme na to, jak pravidelně analyzovat statistiky a reakce na inzeráty. Právě na základě dat můžete průběžně zdokonalovat strategii inzerce.  

  • Využití reklamních produktů

Zjistíte, jak kombinovat různé reklamní produkty v rámci služby Sreality.cz i mimo ni. Díky tomu bude mít vaše inzerce vyšší dosah a bude lépe fungovat.  

Školení bylo velmi dobře připravené, jasně strukturované a srozumitelně podané. Detailní představení možností využití reklamních formátů na Sreality.cz pomohlo našim franšízantům v lepší orientaci při plánování jejich dlouhodobých kampaní. Věříme, že jim podobná školení do budoucna přinesou lepší obchodní výsledky. Zároveň oceňujeme představení novinek a nových nástrojů pro příští rok.

Realitní kanceláře, které investují do vzdělávání svých makléřů, získávají konkurenční výhodu. A jejich lidé si z našich skolení odnášejí nejen nové znalosti a dovednosti, které mohou okamžitě uplatnit v praxi, ale i motivací k dalšímu rozvoji.

Chcete naplno využívat potenciál inzerce na Sreality.cz? Rádi vám pomůžeme. Napište nám na info@sreality.cz a společně se dohodneme na konkrétní podobě vašeho školení.

Petra Váňová

Konzultant inzertních služeb senior

Sdílet na sítích