Email Profi od Seznam.cz umožní lidem pořízení firemní e-mailové schránky s vlastní doménou zcela zdarma

Aneta Kapuciánová 26. června 2018

Česká internetová jednička Seznam.cz spustila Email Profi, díky kterému mohou lidé využívat zdarma e-mailové adresy s doménou vlastních internetových stránek. Pro živnostníky a drobné či střední podnikatele Email Profi představuje možnost mít exkluzivní e-mail určený k profesionální obchodní komunikaci, a to ve známém prostředí Seznam.cz Emailu. Služba má úplně novou podobu administračního rozhraní a také řadu nových funkcí. Nechybí ale ani ty, na které jsou již uživatelé Seznam.cz Emailu zvyklí, jako pokročilá ochrana před spamem nebo podpora v českém jazyce. Díky aplikaci Seznam.cz Email.cz je dostupná i verze pro mobilní telefony.

Seznam.cz jako vůbec první technologická firma v Česku nabízí Email Profi, tedy e-mail s doménou vlastních internetových stránek, zcela zdarma. „Jsem rád, že lidem, zejména podnikatelům, nabídneme jednu z dalších možností, jak posunout jejich komunikaci se zákazníky na profesionální úroveň,“ říká David Finger, produktový manažer služby Seznam.cz Email.

Seznam.cz spuštěním Emailu Profi pokračuje v dlouhodobé strategii umožnit lidem co největší komfort při práci s e-mailovou schránkou. Již před dvěma lety firma uvedla službu Email na vlastní doméně s možností přenést ji do rozhraní Seznamu a zakládat jejím prostřednictvím e-mailové adresy, které pak lze používat přímo v prostředí Seznam.cz Emailu.

Produktová novinka Email Profi navazuje na službu Email na vlastní doméně a zároveň nabízí zcela novou podobu administračního rozhraní a také nové funkce. První z nich je neomezené množství adres, které lze pod připojenou doménou založit. S tím také souvisí neomezený datový prostor, který již Seznam.cz Email nabízí u všech schránek. Druhou inovací jsou virtuální adresy a možnost vytváření skupin takovýchto příjemců.

„Do budoucna plánujeme do Emailu Profi přinášet další funkce, které mohou zjednodušovat lidem jejich pracovní den. Jako jedna z prvních to bude možnost formátování podpisu zpráv nebo nastavení out of office funkce,“ vypočítává Finger.

Email Profi je dostupný pro všechny zájemce zcela zdarma. „Na novinku zároveň upozorníme majitele firemních účtů. Chceme tímto krokem podnikatelům usnadnit cestu ke kvalitnějšímu firemnímu profilu, díky němuž oslovují potencionální zákazníky na internetu,“ upřesňuje Michal Zadák, manažer inzertních služeb Seznam.cz.

Aneta Kapuciánová

PR manažerka a tisková mluvčí

Sdílet na sítích