Posnídali jsme s klienty Seznamu naplno

27. června 2018

7. června 2018 v pražském NH hotelu proběhla první Seznam naplno snídaně, kde jsme pro klienty přichystali nejen chutné občerstvení, ale i užitečné informace.

Snídani zahájil manažer Firmy.cz Tomáš Anděl, který službu představil od samého vzniku až po současnost, kdy jsou Firmy.cz základním kamenem pro Seznam naplno. Klientům poradil, jak se lépe prezentovat svým zákazníkům a jak díky Seznamu naplno svou vizitku zatraktivnit. Zjistili, jak s akční nabídkou a propojením s jinými službami Seznamu (Zboží.cz, Sauto, Sdovolená, Sreality, Kupi.cz) předají zákazníkovi mnohem více důležitých informací a nakonec, jak mohou zesílit povědomí o své značce a výrazněji se zviditelnit.

Rostislav Sedláček, konzultant Firmy.cz, prozradil možnosti získání nových zákazníků pomocí Seznamu naplno. Představil druhy upoutávek ve vyhledávání Seznam.cz a jak v nich klienti mohou garantovaně zobrazovat a cílit na uživatele, kteří právě hledají jejich službu či produkt. Zmínil také, jakým způsobem mohou oslovit nové uživatele kteří chodí na Firmy.cz i přes jiné vyhledávače nebo zákazníky hledající na Mapy.cz kamenné pobočky pomocí klíčových slov. Velkou zajímavostí bylo propojení Skliku se Seznamem naplno pro získání většího a kvalitního publika pro remarketing díky této službě.

V další části prezentace jsme předvedli ukázku benchmarků a reálné výsledky v různých oborech.

Nakonec si převzal slovo opět Tomáš Anděl. Objasnil, jak funguje spolupráce mezi klientem a oddělením konzultantů a specialistů Firmy.cz.

Věříme, že podobnou akci nepořádáme naposledy.

Tým Seznam naplno

Sdílet na sítích