V Seznamu jsme přivítali stážisty ve vývoji

4. června 2018

Kromě různých pozic na zkrácený či plný úvazek, Trainee programu a příležitostně brigád nabízíme také možnost stáže. Minulý týden jsme v Seznamu přivítali na týdenní stáž 4 studenty z Cyrilometodějského gymnázia v Prostějově. I přesto, že často neposkytujeme takto krátké stáže, studenti nás přesvědčili svým zápalem a motivací, a tak jsme jim rádi vyšli vstříc.

Studenti byli rozděleni do 4 vývojových týmů – Zboží, Emailu, Map a Vyhledávání. Dostali dílčí úkoly v rámci jednotlivých týmů a byli zapojeni do běžného chodu.

Studenti se kromě zadané práce seznámili celkově s tím, jak u nás chodí agilní vývoj a jaké to je být součástí vývojových týmů. Zároveň se dozvěděli bližší informace o technologiích, které v Seznamu používáme.

Stážisti nejvíce ocenili neformálnost Seznamu a milým překvapením pro ně bylo i to, že si tady všichni tykáme. Líbily se jim naše prostory a celková atmosféra ve firmě. Všichni se také shodli, že jim praxe pomohla utvrdit se v rozhodnutí, kam se chtějí dále ve svém životě ubírat a také, že školní teorie a následná praxe jsou něco úplně jiného.

Jsme rádi, že se stážistům u nás líbilo. A pokud i vás láká vyzkoušet si práci v Seznamu, napište nám na kariera@firma.seznam.cz.

Personální oddělení Seznam.cz

Sdílet na sítích