Interní vzdělávání pro Seznamáky na míru

David Koláček 9. října 2018

Vzdělávání je v současné době jeden z nejžádanějších benefitů. Pro všechny zaměstnance máme spoustu tréninků na různá témata. Co když ale téma, které potřebuji řešit, v nabídce není? Náš interní tým vzdělávání dělá akce na míru. Přímo dle potřeb Seznamáků, i když se jedná o netradiční téma, které se interně jen tak někde neškolí. Poslední takové téma je Networking.

Když pracujete pro Seznam.cz, je velmi pravděpodobné, že se občas ocitnete na konferenci nebo veletrhu. Proto se objevila potřeba tréninku, kde by se řešilo využití těchto akcí naplno. Z objednávky tréninku od Seznamáků vykrystalizovaly otázky, jak někoho na konferenci oslovit, jak se zapojit do konverzace, jak na small talk anebo jak se efektivně představit a zaujmout.  Oslovili jsme i ostatní zaměstnance s otázkou, co konkrétně v tréninku uvítají.  Zároveň jsme při přípravě využili ty, kteří se nám ozvali se svými zkušenostmi s Networkingem. Tak vznikl trénink, kde je minimum teorie a maximum příkladů z praxe.

Samotné setkání nezabere více než 3–4 hodiny, kdy se diskutuje, trénuje a předává zpětná vazba. Každý si navíc z tréninku odnese hotový elevator speech (minutové představení, které má za úkol v krátkém čase zaujmout).

Zajímá vás více ze zákulisí týmu vzdělávání? Stačí hledat #treneriseznam nebo sledovat náš LinkedIn.

David Koláček

Manažer náboru

Sdílet na sítích