Spouštíme virtuální prohlídky na Sreality.cz

2. října 2018

Od 2. 10. 2018 spouštíme u inzerovaných nemovitostí na Sreality.cz možnost virtuální prohlídky. Technologii pro skládání 360° fotek využijeme od serveru Matterport.com, který se věnuje virtuálním prohlídkám na profesionální úrovni.

Co musí inzerent udělat, aby mohl využívat virtuální prohlídky:

1) Pořídit si kameru pro tvorbu 360° fotek a licenci od Matterport s cloudovým úložištěm nebo oslovit partnera, který již kameru a cloudové úložiště vlastní.

2) Nafotit inzerovanou nemovitost a následně fotky nahrát pod získanou licencí do Matterportu. Ten je zpracuje a vytvoří virtuální prohlídku, kterou pak můžete stáhnout ve formě URL odkazu z cloudového úložiště.

3) Takto získanou URL s virtuální prohlídkou je nutné nahrát do galerie na Sreality.cz, a to pomocí realitního softwaru nebo vložit ručně přes administrační rozhraní (prohlídka musí být hostovaná v cloudovém úložišti Matterportu – bude podléhat kontrole).

4) Následně už nic nebrání v zobrazování virtuální prohlídky ve fotogalerii u inzerátů.

O virtuální prohlídce se lidé dozví díky štítku u inzerátu. Takto označené inzeráty mohou mít o 20 % vyšší návštěvnost, což může vyvolat zájem u potenciálních klientů.

Pro více informací se neváhejte obrátit na svého obchodního zástupce.

Tým Sreality.cz

Sdílet na sítích