Seznam.cz na veletrhu Reshoper 2019

12. února 2019

Stejně jako v loňském roce jsme byli jedním z hlavních partnerů veletrhu Reshoper (dříve Ecommerce Expo). Letos se konal 29. ledna v PVA Letňanech. Na této největší české akci pro e-shopy jsme měli připravený stánek včetně minikonference našich odborníků.

Právě minikonference byla největším lákadlem našeho stánku. Byla rozdělena do dvou bloků – pro začátečníky a pokročilé. V rámci začátečnického bloku představila Katka Nejedlá, konzultantka Zboží.cz, proč se vyplatí inzerovat právě v této službě. Následovala přednáška konzultanta Skliku Jakuba Louly Jak pomocí služby Sklik objevit nové zákazníky. Dále pokračoval odborník ze služby Firmy.cz Tomáš Anděl, který divákům ukázal výhody služby Seznam naplno. Začátečnický blok završil grafik Radek Moravec, který představil Základy tvorby online reklamní grafiky.

Shlédnout blok pro začátečníky

V dalším bloku Stanislav Rulc předal rady a tipy, jak vytěžit ze Zboží.cz maximum. Pokračoval zástupce Skliku Jan Slezák a jeho 5 zásadních rad, jak úspěšně vést kampaně v Skliku. Celou konferenci zakončil náš grafický expert Miroslav Matějka s přednáškou na téma pokročilých technik tvorby online reklamní grafiky.

Shlédnout blok pro pokročilé

Pro návštěvníky, kteří minikonferenci nestihli v dopoledních hodinách, se přednášky opakovaly i odpoledne. Tato část byla také živě přenášena na facebookové stránce Seznam Reklama. Konference, kterou moderovala Anita Baselová z Televize Seznam, přilákala velké množství zájemců, kteří mohli mimo přednášky konzultovat s našimi specialisty své konkrétní případy u dobré kávy nebo piva.

Věříme, že jste si Seznam.cz stánek užili a dozvěděli jste se užitečné informace ke svému podnikání. My se už teď těšíme na příští rok.

Tým Seznam.cz

Sdílet na sítích