Stánek Seznam.cz znovu na veletrhu Reshoper

23. ledna 2020

I v letošním roce jsme se rozhodli být jedním z hlavních partnerů e-commerce veletrhu Reshoper. Již tradičně bude na stánku Seznam.cz probíhat Minikonference, kterou jsme rozdělili zaměřením pro ty, kteří s businessem teprve začínají a na ty, kteří už zkušenosti mají a hodily by se užitečné tipy. Celým dnem provede Anita Baselová z Televize Seznam.

KDY: 30. ledna 2020 od 8.00 hod. | KDE: Praha, PVA Letňany – hala 4

Ještě nevyužíváte službu Zboží.cz a chcete se věnovat e-commerce? Chcete více zákazníků nebo objednávek? Pomocí Skliku žádný problém. Jak vypadá správně zpracovaná grafika, která je základem každé úspěšné kampaně?

Se vším vám poradíme v rámci Minikonference Seznamu. Přednášky seznamácké Minikonference zaměříme na úplné začátečníky aneb must have, co by vám nemělo chybět i pokročilé, aby si v nich každý našel to své. Budeme rádi, když si naše přednášky přidáte předem do kalendáře.

Náš program startujeme v 10 hodin a pro ty z vás, kteří si rádi přispíte nebo vás dopoledne ještě čekají pracovní povinnosti ho zopakujeme i odpoledne. Věnovat se budeme především e-commercově zaměřeným službám a to, Skliku, Zboží.cz, ale zabrousíme i k Seznamu naplno a výkonnostní kreativě.

Kromě prezentujících budou na stánku celý den k dispozici konzultanti za Sklik a Zboží.cz, kteří budou poskytovat poradenství přímo na místě.

Stáhnout program

Abyste se s námi mohli potkat, stačí využít příležitosti a bezplatně se registrovat na na webu Reshoper a dorazit na veletrh.

Získat vstupenku

Dále na vás čeká více než 130 vystavovatelů. Ať už potřebujete posílit marketing či navrhnout nový skladový systém, na Reshoperu 2020 najdete toho správného partnera pro růst svého e-shopu. Více informací najdete na webu Reshoper.

A aby to nebylo jen výukové, doražte na stánek Seznamu jen tak relaxovat, dobít baterky, občerstvit se nebo s námi pokecat.

Budeme tam pro vás.

Tým Seznam.cz

Sdílet na sítích