Test nového produktu – Lead generátor

1. února 2019

Neustále se snažíme rozšiřovat portfolio služeb a poskytovat vám další možnosti, jak oslovit přesně ty klienty, které potřebujete. Naším cílem je, aby naše vzájemné obchodní partnerství bylo dlouhodobé. Proto chceme, aby vám naše služby pomáhaly budovat povědomí o vaší značce a zároveň přinášely zisk.

Protože většinu z vás v poslední době trápí obtížný nábor nemovitostí, spustili jsme (zatím v testu) novou službu, která má za cíl generovat možné zájemce o prodej vlastní nemovitosti. Nově tedy na úvodní straně Sreality.cz a ve výpise inzerátů najdete informaci o tom, že jsme schopni pomoci klientům, kteří se svou nemovitost právě chystají nabízet. Kontakt na ně potom předáme 1 až 5 realitním kancelářím v kraji. Vzhledem k tomu, že zatím nevíme, jak přesně bude služba fungovat, pro pilotní provoz jsme se rozhodli oslovit klienty, kteří využívají Sreality.cz realitní software nebo software od společnosti Realman, abychom vše byli schopni detailně vyhodnotit.

Pokud bude pilot úspěšný, určitě se s vámi podělíme o výsledky a službu spustíme nastálo. Stejně tak vás budeme informovat o možnostech, jak a za jakých obchodních podmínek můžete námi sbírané leady také dostávat.

Tým Sreality.cz

Sdílet na sítích