O lásce k Praze, jídlu a pivu

Aneb když se podaří zaplnit terasu a nalákat na dobře natočené pivo.

Možná jste si všimli, že kousek od Pražského hradu nedávno otevřela restaurace Kuchyň. O novém podniku ze skupiny Ambi ale neměla spousta potenciálních návštěvníků ani tušení, proto se Seznam rozhodl pomoct a navázal spolupráci nejen s Ambi, ale také s Plzeňským Prazdrojem, který nás provedl školou čepování.

V rámci pořadu Honest Guide jsme proto vytvořili třídílný cyklus Procházka Prahou, ve kterém vám kluci ukázali to nej. Procházka utajenou Prahou odhalila nečekané výhledy a skrytá místa, kde si pochutnáte. Kam v Praze na pivo? To nejlepší najdete přímo u Karlova mostu. Kam v Praze zajít na skvělé jídlo? Na Hrad nebo třeba do Karlína.

Jaké jsou výsledky

Téměř 748 000 uživatelů si zobrazilo články Honest Guide na Seznam Zprávách a 220 000 jich zhlédlo videa. Honest Guide na svých sociálních sítí s obsahem oslovili více než 77 000 lidí a téměř 6 000 nějakým způsobem na příspěvky reagovalo. A co víc? Kuchyně po odvysílání zaznamenala rekordní návštěvnost během jednoho dne a podařilo se naplnit spodní terasu, kde si návštěvníci vychutnají nejen skvělou gastronomii, ale také výhled.

„Vždy 3–4 dny po odvysílání reportáže jsme zaznamenali zvýšený zájem o rezervace. Přibližně po třech týdnech po zveřejnění prvního videa jsme zaznamenali rekordní počet hostů – v sobotu 13. 10. nás navštívilo 790 lidí.“ Říká František Škvor, manažer Kuchyně.

To, jak se nám podařilo rozšířit povědomí o síti známých restaurací Ambi a oblíbeném pivu a další zajímavé výsledky, najdete v připravené infografice.

Pokud se nám podařilo inspirovat nejen vás, ale především vaše klienty, neváhejte kontaktovat holky z video contentu na videocontent@firma.seznam.cz.

Stáhnout infografiku

Sdílet na sítích