Třetí ročník Seznam.cz studentské kampaně je v plném proudu

17. dubna 2019

Jsme velmi rádi, že se i letos koná Seznam.cz studentská kampaň pro studenty vysokých škol po celé ČR. V Seznamu si totiž uvědomujeme, že kvalitní praxe během studia, je pro studenty mnohdy to nejcennější a zároveň tím, čeho je na trhu stále málo. Proto jsme i letos přinesli několik vylepšení oproti loňským ročníkům.

Letošní ročník jsme studenty kompletně provedli reklamním systémem Sklik a základy PPC kampaní v 8 workshopech, konaných v rámci běžného vyučování. Workshopy byly vedeny odborníky s mnohaletou praxí přímo ze Seznamu. Studenti si v průběhu workshopů vše vyzkoušeli prakticky, přímo v rozhraní Skliku. Ale tím to nekončí. Jde přeci o soutěž!

Studenti se na začátku rozdělili do týmů, ve kterých budou vytvářet reálné kampaně v Skliku, pro vybraného klienta. Na tyto kampaně jsme jim dali finanční prostředky a na nich je, aby je využili v kampaních svých klientů co nejefektivněji. Vycházet budou přitom z toho, co se naučili během předešlých workshopů. Odborná porota poté vybere 3 týmy, které postoupí do finále. To se uskuteční na naší centrále v Praze. Vítěze opět vybere odborná porota, a to na základě prezentace jednotlivých finálových projektů.

A co získá vítěz? Letos si může vítězný tým vybrat, zda si užije praxí nabitou stáž v Seznamu nebo si zvolí možnost konzultací pro svůj vlastní podnikatelský záměr. Všichni navíc získají certifikát o účasti, který jim zcela jistě pomůže v jejich kariéře.

Za tým Sklik Jakub Loula

Sdílet na sítích