Realitní workshop Sreality.cz ve spolupráci s JUSTO

19. června 2019

Sreality.cz ve spolupráci s JUSTO Česká republika pořádaly během května a června již 3 realitní workshopy, které se konaly na centrále Seznamu v Praze a v Ostravě. Pojďme se společně podívat na to, co jsme pro účastníky připravili.

Účastníci se na workshopech dozvěděli co, proč a jak dělat pro prodej a nábor nemovitostí. Ukázali jsme si, že Sreality nejsou pouze kanálem pro prodej nemovitostí, ale je možné je využít efektivně i pro nábor nemovitostí. Výsledky inzerce, čísla a postupy pro prodej a nábor nemovitostí odhalil Michal Pazdera, jednatel společnosti JUSTO. Rozkryl své know-how, včetně toho, jaké služby využívají na Seznamu, ale i mimo něj (Facebook, Google, apod.). Dále se účastníci dozvěděli, jak dělají propagaci nabídek, ale i své realitní kanceláře. Michal Pazdera ukázal proč volí tuto formu, jaké jsou investice a hlavně, jaké jsou výsledky. Účastníci se dozvěděli, jaký přínos to pro ně může mít.

Výsledky a know-how společnosti JUSTO jsou doplněny o praktické ukázky, jak je možné si spustit konkrétní produkty Seznam.cz, které mohou sloužit jako osobní vizitka makléře či realitní kanceláře. Současně jim tyto produkty mohou pomoci získat větší počet nemovitostí k prodeji. Klademe velký důraz na zapojení účastníků workshopu, takže si pod vedením specialistů kampaně sami nastavili.

Jako bonus měli účastníci workshopu v Praze možnost si prohlédnout budovu Seznamu a dozvěděli se, jak vznikají pořady pro Stream.cz a co obnáší práce v Televizi Seznam.

Co na workshop říkají klienti

Zeptali jsme se, jak klienti využijí získané informace z workshopu. Mezi nejčastější odpovědi patřilo zvýšení povědomí o značce, monitorování výsledků nákladů na marketing či atraktivnější prezentace společnosti.

Někteří se o své dojmy podělili také na sociálních sítích:

Věříme, že pro vás byl tento workshop přínosný a těšíme se na setkání příště.

Tým Sreality.cz

Sdílet na sítích