Představujeme nový produkt pro nábor nemovitostí – Lead generátor

24. července 2019

Dlouhodobě se v rámci realitní profese řeší obtížný nábor nemovitostí. Nový produkt Lead generátor serveru Sreality.cz by s touto obtížnou disciplínou měl pomoci.

Z průzkumu víme, že 6 % uživatelů, kteří navštíví Sreality.cz se zajímá o prodej své nemovitosti. V číslech je to měsíčně téměř 80 000 uživatelů, které novou službou můžeme oslovit.

Lead generátor HP

V únoru 2019 jsme odstartovali pilotní provoz Lead generátoru. Zapojilo se celkem 30 realitních kanceláří, které využívají software Realman. Díky němu jsme byli schopni sledovat lead a vyhodnotit kvalitu komunikace s klientem. O výsledcích jedné ze zapojených realitních kanceláří jsme zpracovali případovou studii. Dozvíte se v ní například, jak probíhala komunikace s prodávajícími, kolik může stát takový kontakt i to, jakou provizi z prodeje konkrétní kancelář měla.

Lead generátor detail

Uživatelé, kteří projeví zájem o prodej nemovitosti přes realitní kancelář, nejdříve telefonicky ověříme pomocí katastru nemovitostí. Jeden lead předáváme pouze jedné realitní kanceláři, podle výsledku dražby. Můžete si sami určit jak typ a kategorii nemovitosti, tak lokalitu, kde chcete lead odebrat.

Detailní popis produktu, včetně minimálních cen najdete v produktovém listu. Pro bližší informace kontaktujte svého obchodního zástupce.

Tým Sreality.cz

Sdílet na sítích