Ještě lepší prezentace realitních makléřů na Sreality.cz

24. září 2019

Sebeprezentaci využívá stále větší počet realitních makléřů. Jedním z mnoha důvodů je i skutečnost, že spokojení kupující a prodávající se vrací za tím, kdo jim poskytl kvalitní služby. Proto chceme makléřům dát od 3.10.2019 větší možnost odprezentovat svoji práci a zkušenosti i na Srealitách.

V rámci výběru vhodného makléře se prodávající snaží získat co nejvíc informací o realitním makléři. Z průzkumu víme, že 6 % uživatelů, kteří navštíví Sreality.cz se zajímá o prodej své nemovitosti. V číslech je to měsíčně téměř 80 000 uživatelů.

Do detailu profilu makléře proto bude nově možné nahrát video medailonek ve velikosti 1 GB a certifikáty ke školením, které makléř absolvoval. Video medailonek a certifikáty se budou zobrazovat ve všech profilech makléřů na Srealitách, včetně produktu TIP makléř. Vše můžete nahrát pomocí adminu Sreality.cz. I tyto informace mohou uživatele spojit s realitním makléřem.

Nezapomínejte, že sebeprezentace je důležitá, a i profil makléře je pro uživatele rozhodující. Doporučujeme zkontrolovat si v administraci také svou fotografii, která musí mít nově minimální rozměr 300×300, jestli je v dobrém rozlišení, formátu a je správně oříznutá. S tím vám pomůže automatické nastavení výřezu i otáčení fotografie dle potřeby. Naše importní dokumentace umožňuje i zadání přes software.

Pro bližší informace kontaktujte svého obchodního zástupce.

Tým Sreality.cz

Sdílet na sítích