Ohlédnutí za podzimem na Sreality.cz

9. prosince 2019

Podzim byl pro Sreality mimo jiné v duchu workshopů a konferencí. V druhé polovině listopadu to byly hlavně konference Evoluce 2020, Realitní kongres a Reality 2020.

Evoluce 2020 byl první realitní a finanční festival, kterého byly Sreality.cz součástí. Unikátní akce díky spojení 5. Odborné realitní konferenci a finanční konference FINFest Efpa se konala 20. 11. v nově zrekonstruovaných prostorách Kongresového centra Clarion. Po celý den byli k dispozici konzultanti na stánku. Tomáš Anděl, manažer týmu Firmy.cz, jeden ze 151 skvělých řečníků, na své přednášce uvedl, že se Seznamem naplno lze získat nábor nemovitosti levněji než od tipaře.

Sreality byly generálním partnerem Realitního kongresu, největší realitní události roku. V rámci Kongresu přednášela Hana Kořínková, manažerka týmu inzertních služeb, na téma Jak na nábor nemovitostí. Zdůraznila především přínos pro realitní kanceláře v rámci nově zavedené služby Lead generátor a novinku, kterou je filtrování na HP Srealit podle občanské vybavenosti. Byli jsme přítomni na stánku, kde naši konzultanti zodpovídali dotazy návštěvníků, pro které byly připraveny dárkové vouchery.

Realitní makléři se připravují na rok 2020. Konkurence roste, tlak na ně se zvyšuje a realitní trh se mění. O tom, jak obstát, propagovat a v neposlední řadě nabírat nemovitosti byly Reality 2020. Nábor nemovitostí je často diskutované téma mezi realitními makléři. Hanka Kořínková ve své přednášce Sreality.cz a nabírání nemovitostí uvedla reálný příklad toho, že díky Seznamu naplno získal realitní makléř nemovitost do prodeje již za 3500 Kč. Na stánku bylo velmi rušno a účastníci projevili velký zájem o bonusové vouchery.

Děkujeme všem účastníkům a organizátorům za skvělou atmosféru, která se táhla všemi realitními akcemi a těšíme se na další sezónu.

Tým Sreality.cz

Sdílet na sítích