Nový seriál Sreality.cz – novinky ze světa realit na jednom místě

24. března 2020

Ani v prvním čtvrtletí nového roku nezahálíme a stále vám chceme přinášet další a další vylepšení. Proto přicházíme se „seriálem“ Sreality.cz. Ten představí novinky a vychytávky ze světa Srealit, se kterými se můžete setkat nebo se již setkáváte. Probírat budeme i aktuální témata na realitním trhu. V prvním vydání přinášíme hned dvě novinky, tak se na ně pojďme společně podívat.

Sreality.cz hned ukážou, jak to máte daleko

Přihlášený uživatel si může změřit dojezdovou vzdálenost k jakémukoli místu. Představíme vám to na příkladu: Hledáte nové bydlení a víte, že chcete dojíždět do práce autem max. 30 minut. Jednoduše do pole „Cíl“ zadáte adresu pracoviště a u každého inzerátu uvidíte, jak dlouho do práce pojedete.

Díky této možnosti mohou inzerát dohledat uživatelé, kteří nakup či pronájem v dané lokalitě vůbec nezvažovali, ale je v jejich dojezdové vzdálenosti.

Měření trasy si navíc můžete přepínat podle svých preferencí. Záleží jen na vás, jestli jezdíte autem, MHD, na kole nebo radši chodíte po svých.

Sreality.cz nově doplňují název inzerátu a atypických nemovitostí

Při hledání nabídek Byty/prodej či pronájem/Atypický na Sreality.cz nově v názvu inzerátu zobrazujeme informaci, zda se jedná o byt podkrovní, mezonet nebo loft.

Inzeráty s touto informací se pak zobrazují s tímto upřesním. Pro uživatele je tak hledání přehlednější a z názvu inzerátu hned ví, o jakou nabídku se jedná.

Máte nějaké dotazy či náměty na témata? Podělte se o ně s námi na info@sreality.cz.

Váš tým Sreality.cz

Sdílet na sítích