Rádio Expres FM spouští nový pořad Ranní klub s Milošem Pokorným a marketingovou kampaň

Hana Holubová 30. března 2020

Na vlnách rádia Expres FM posluchači naladí od 1. dubna Ranní klub  ̶  morning show moderátorské legendy Miloše Pokorného. Každý všední den od 7:00 do 10:00 hodin přinese tým v čele s Pokorným nejnovější zpravodajství ve spolupráci se Seznam Zprávami, informace ze světa kultury i životního stylu, zábavné rubriky, zajímavé hosty a samozřejmě i neotřelou tuzemskou a světovou muziku. Nový pořad podpoří i marketingová kampaň, která bude vedena napříč OOH, onlinem, printem a televizním i rádiovým vysíláním. Pro posluchače navíc rádio připravilo arkádovou online hru.

„V Ranním klubu budu kombinovat informace a zábavu. Chtěl bych posluchačům přinést odlehčené ráno, bez prvotního tlaku na „srandu“, plus kvalitní a aktuální informace. Síla Seznamu a jeho obsahových služeb jako informačního zdroje je velká, nevyužít tohoto potenciálu by byl hřích. Těším se také na hosty od herců přes hasiče, politiky, spisovatele, zkrátka zajímavé osoby, které mají co říct, prvním z nich bude Marek Taclík. Pro posluchače chystáme také mnoho informací z regionů a chybět nebudou ani rubriky jako třeba Tvrdej job, Asijská hitparáda nebo Pražská kavárna. Víc ale zatím neprozradím, doufám, že si to poslechnete sami,“ říká Miloš Pokorný k vysílání.

Ranní klub bude hudebně něco jako výkladní skříň Expres FM. Ty nejkvalitnější nové hity současnosti, které zachycují to zásadní z aktuálního dění ve světě i u nás, ale i ověřené klasiky posledních třiceti let. Mix žánrů od chytrého popu, přes kytarové kapely až po elektroniku a urban music. Ryze aktuální jména jako Tame Impala, Christine And The Queens či The 1975, ale i osvědčení mazáci jako U2, Coldplay nebo The Chemical Brothers. Ranní playlist je vždy energický a pozitivní, ale zároveň nevybočuje z celkového konceptu Expres FM jako progresivního metropolitního rádia pro posluchače s dobrým vkusem.  Miloš Pokorný má pak jako bonus připravená různá hudební překvapení a odbočky do nečekaných zákoutí pop music, takže každý Ranní klub bude i po hudební stránce patřičně dobrodružný,“ dodává hudební ředitel Radek Bureš.

Marketingová kampaň

K novému pořadu se chystá rovněž marketingová kampaň, která má za úkol nejen informovat o Ranním klubu, ale také zvýšit povědomí o rádiu mezi širokou veřejností. Od května se tak objeví první vizuál z nově vytvořené identity pořadu, který vznikal na marketingovém oddělení Seznam.cz na outdoorových plochách (bigboardy, LED obrazovky, metro), v onlinu (Seznam.cz, Google displej síti, na Facebooku a YouTube,) v printových titulech (Hospodářské noviny, Respekt, Elle, Apetit, Svět ženy, Právo, Reportér, Headliner), na Televizi Seznam a samozřejmě v rádiu samotném a speciálně vytořenou arkádovou hru si mohou zahrát všichni od 15. 4.

Nová studia

Rádio Expres FM

Expres FM je soukromá rozhlasová stanice, která vysílá od roku 2002 z Prahy. Posluchači ho naladí v Praze na 90,3 FM a kanálu DAB 7A+, v Plzni kanál 6D, Ostravě kanál 7D. Vysílání je dostupné online na expresfm.cz, Seznam.cz a v aplikaci pro chytré telefony.

Rozhovor s Milošem Pokorným na Seznam Zprávách k přečtení zde.

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích