Doplňkové služby Srealit nově i pro makléře

29. dubna 2020

Služby serveru Sreality.cz již delší dobu neslouží pouze k prodeji nemovitostí, ale také k jejich náboru či lepší propagaci realitních makléřů. Abychom realitním makléřům zjednodušili nákup těchto produktů, mohou si je nyní objednat přes svou vlastní Peněženku.

Nyní mají možnost i samotní makléři zvýšit výkon své inzerce a aktivně o něm rozhodovat, díky využití doplňkových produktů na Sreality.cz. Doplňkové služby na Sreality.cz už nemusí objednávat pouze realitní kancelář. Makléři si mohou vytvořit svou vlastní Peněženku a objednat tak doplňkové produkty Srealit – TIP regionu,TIP makléře nebo mohou své nabídky topovat. Řádková inzerce se i nadále bude publikovat a platit účtem realitní kanceláře, pod kterou makléř patří.

Stačí makléři vytvořit vlastní Peněženku a dobít kredit. Pak už jen zašlete e-mailovou adresu, pod kterou je Peněženka vedena (nesmí být stejná jako login makléře) a název realitní kanceláře, ve které makléř působí, na e-mail info@sreality.cz. Naši specialisté Peněženku propojí s účtem makléře.

Jakmile provedeme nastavení, které vám potvrdíme, můžete objednávat doplňkové produkty na serveru Sreality.cz – TIP regionu a TIP makléře. Vše se bude odečítat z vaší přednabité Peněženky.

Pro radu se můžete obrátit na svého obchodního zástupce, který pečuje o realitní kancelář, pod kterou působíte. Pokud ho ještě neznáte, kontakt na něj najdete v administračním rozhraní Srealit. Nebo nás můžete kontaktovat pomocí chatu či e-mailu info@sreality.cz.

Tým Sreality.cz

Sdílet na sítích